Nadzieja29
Fanka BB :)
Gratuluję Kochana ❤❤❤Heej 29dc @na srode . Test z teraz . Dla przypomnienia beta HCG negatywna w piątek .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję Kochana ❤❤❤Heej 29dc @na srode . Test z teraz . Dla przypomnienia beta HCG negatywna w piątek .
Masz krotkie cykle tak jak ja mnie sie zdarzylo miec owulacje 8dc najwczesniej, wiec jest to mozliwe, ale ja bym wierzyla sygnalom z organizmu niz testom testy nie daja gwarancji ze do owulacji dojdzie. Tylko monitoring to potwierdzi. Tak czy siak dzialac nie zaszkodzi )Dziewczyny, 6dc, cykle 25-26d, @trwa 3-4 dni, wg Flo owulacja w 12dc.
Testy owulacyjne z 4dc (dolny) z dziś 6dc (górny) wiem, że to teoretycznie możliwe, żeby OWU była tak wcześnie...
Czy któraś z Was tak miała?
Testy owu robie pierwszy cykl (z Allegro) dla próby zrobiłam jeden pod koniec ostatniego cyklu i kreska testowa była biała...
to samo zdj. w dwóch ujęciach, na żywo w górnym teście kreski podobnej intensywności
Nie czuje kłucia jajników (zwykle to czuje w połowie cyklu) na dole śluz przejrzysty leciutko lepki, ale daleko mu do ciągnistego białka jaja kurzego...
Zobacz załącznik 1078017Zobacz załącznik 1078018
Niekoniecznie. Wystarczy że cos zle sie podzieliło i każda następna ciąża będzie okz drugiej strony o biochemicznej warto wiedzieć - bo to mówi już dużo o przyczynach niepowodzenia.
Test zrobiłam przed chwilką, 4 dni przed spodziewanym okresem
Zaczęłoby mnie to martwić. Nie możesz iść do internisty w poniedziałek? Jeszcze nie daj Boże jakaś anemia się przypałętała...Mnie dalej męczą zawroty głowy. Aż mi się niedobrze robi. Zaraz idę spać.
Kiedy planujesz testowac? Pamietam ze mialysmy owulacje w tym samym terminie :-)z drugiej strony o biochemicznej warto wiedzieć - bo to mówi już dużo o przyczynach niepowodzenia.
To idziemy łeb w łeb kochana Ja termin @ we wtorek, ale może być w środę jeśli owu była dzień po szczycie śluzu a nie w dzień szczytu. Ale w zeszłym tyklu już dzien przed 14 dpo zaczęłam mieć skurcze, plamienia, nast. dnia przyszło silne krwawienieU mnie @ teoretycznie w środę ma być. Nie mam żadnych objawów ciąży. Objawów okresu też nie, ale w sumie nigdy nie mam (a może i są, ale tak niewielkie, że nigdy się na tym nie skupiałam). Dopóki nie zaczęliśmy się starać nawet nie bardzo mnie to interesowało, a teraz nie mam z czym porównać .
Ale po jednej kresce dziś obiecałam sobie, że następny test dopiero w środę (zwłaszcza że mam ten mniej czuły). Staram się skupić na czymś innym