reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja nie wiem ja się nie znam xD wiem tylko że cycki są tkliwe że szok A @ nie ma A miała być w czwartek/piątek, a teraz ciągle uczucie że jest i jest mi mega mokro. A na papierze tylko śluz i to teraz znów żółty A nie różowy jak kilka razy wczoraj
Aaa ok to Ty jesteś już PO terminie @? No tak, to inna sytuacja, to nawet nie będę porównywać, bo ja jeszcze przed :) Po terminie to już mogą stopniowo objawy się rozkręcać :D

reklama
Dziewczyny, 6dc, cykle 25-26d, @trwa 3-4 dni, wg Flo owulacja w 12dc.
Testy owulacyjne z 4dc (dolny) z dziś 6dc (górny) wiem, że to teoretycznie możliwe, żeby OWU była tak wcześnie...
Czy któraś z Was tak miała?
Testy owu robie pierwszy cykl (z Allegro) dla próby zrobiłam jeden pod koniec ostatniego cyklu i kreska testowa była biała...
to samo zdj. w dwóch ujęciach, na żywo w górnym teście kreski podobnej intensywności
Nie czuje kłucia jajników (zwykle to czuje w połowie cyklu) na dole śluz przejrzysty leciutko lepki, ale daleko mu do ciągnistego białka jaja kurzego...
Zobacz załącznik 1078017Zobacz załącznik 1078018

Zrob jeszcze w kolejnych dniach [emoji846] i działajcie zeby owu nie przegapić [emoji16][emoji16]

Hahaha :-) ale mnie rozbawilas! A sa do tego jakies apki? :D
A są, są [emoji23]
Screenshot_20200209-101850.jpeg

A u mnie laski chyba zbliża się ta @ jutro lub pojutrze niestety... Już jestem nerwowa, czuję niepokój w środku, bo i jest mi strasznie gorąco...

Dziewczyny! Znalazłam taki opis objawów od 7 dpo. Może Wam pomoże teraz lub kiedyś :) Patrzcie jak późno dopiero wyszedł pozytyw!

7DPO - cramps, gassy, bloated
8 DPO (days past ovulation) - cramps, bloated, tender BBs, increased appetite, gassy
9 DPO (days past ovulation) - bloated, tender BBs, increased appetite, irritability and fatigue - BFN (big fat negative (pregnancy test))
10 DPO (days past ovulation) - bloated, tender BBs, frequent urination, skin break out and fatigue
11 DPO (days past ovulation) - cramps, tender BBs, frequent urination, skin break out and irritability - BFN (big fat negative (pregnancy test))
12 DPO (days past ovulation) - temp spike (beginning of possible triphasic pattern), cramps, tender BBs, frequent urination
13 DPO (days past ovulation) - cramps, bloated, tender BBs, increased appetite, gassy, frequent urination
14 DPO (days past ovulation) - cramps, bloated, tender BBs, gassy, frequent urination
15 DPO (days past ovulation) - cramps, bloated, tender BBs, gassy, frequent urination - AF (Aunt Flo - menstruation/period) one day late
16 DPO (days past ovulation) - cramps, bloated, tender BBs, frequent urination, irritability - AF (Aunt Flo - menstruation/period) two days late - BFN (big fat negative (pregnancy test))
17 DPO (days past ovulation) - frequent urination - AF (Aunt Flo - menstruation/period) three days late
18 DPO (days past ovulation) - frequent urination - AF (Aunt Flo - menstruation/period) four days late
19 DPO (days past ovulation) - BFP!!!!!

Tu są jeszcze inne opisy objawów: https://community.babycenter.com/post/a25937301/bfp_dpo_symptoms_new_added_1213

reklama
Ja nie wiem ja się nie znam xD wiem tylko że cycki są tkliwe że szok A @ nie ma A miała być w czwartek/piątek, a teraz ciągle uczucie że jest i jest mi mega mokro. A na papierze tylko śluz i to teraz znów żółty A nie różowy jak kilka razy wczoraj
Masz jak ja mialam!

Do góry