reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja nie wiem ja się nie znam xD wiem tylko że cycki są tkliwe że szok A @ nie ma A miała być w czwartek/piątek, a teraz ciągle uczucie że jest i jest mi mega mokro. A na papierze tylko śluz i to teraz znów żółty A nie różowy jak kilka razy wczoraj
Aaa ok to Ty jesteś już PO terminie @? No tak, to inna sytuacja, to nawet nie będę porównywać, bo ja jeszcze przed :) Po terminie to już mogą stopniowo objawy się rozkręcać :D

reklama
Dziewczyny, 6dc, cykle 25-26d, @trwa 3-4 dni, wg Flo owulacja w 12dc.
Testy owulacyjne z 4dc (dolny) z dziś 6dc (górny) wiem, że to teoretycznie możliwe, żeby OWU była tak wcześnie...
Czy któraś z Was tak miała?
Testy owu robie pierwszy cykl (z Allegro) dla próby zrobiłam jeden pod koniec ostatniego cyklu i kreska testowa była biała...
to samo zdj. w dwóch ujęciach, na żywo w górnym teście kreski podobnej intensywności
Nie czuje kłucia jajników (zwykle to czuje w połowie cyklu) na dole śluz przejrzysty leciutko lepki, ale daleko mu do ciągnistego białka jaja kurzego...
Zobacz załącznik 1078017Zobacz załącznik 1078018

Zrob jeszcze w kolejnych dniach [emoji846] i działajcie zeby owu nie przegapić [emoji16][emoji16]

Hahaha :-) ale mnie rozbawilas! A sa do tego jakies apki? :D
A są, są [emoji23]
Screenshot_20200209-101850.jpeg

A u mnie laski chyba zbliża się ta @ jutro lub pojutrze niestety... Już jestem nerwowa, czuję niepokój w środku, bo i jest mi strasznie gorąco...

Dziewczyny! Znalazłam taki opis objawów od 7 dpo. Może Wam pomoże teraz lub kiedyś :) Patrzcie jak późno dopiero wyszedł pozytyw!

7DPO - cramps, gassy, bloated
8 DPO (days past ovulation) - cramps, bloated, tender BBs, increased appetite, gassy
9 DPO (days past ovulation) - bloated, tender BBs, increased appetite, irritability and fatigue - BFN (big fat negative (pregnancy test))
10 DPO (days past ovulation) - bloated, tender BBs, frequent urination, skin break out and fatigue
11 DPO (days past ovulation) - cramps, tender BBs, frequent urination, skin break out and irritability - BFN (big fat negative (pregnancy test))
12 DPO (days past ovulation) - temp spike (beginning of possible triphasic pattern), cramps, tender BBs, frequent urination
13 DPO (days past ovulation) - cramps, bloated, tender BBs, increased appetite, gassy, frequent urination
14 DPO (days past ovulation) - cramps, bloated, tender BBs, gassy, frequent urination
15 DPO (days past ovulation) - cramps, bloated, tender BBs, gassy, frequent urination - AF (Aunt Flo - menstruation/period) one day late
16 DPO (days past ovulation) - cramps, bloated, tender BBs, frequent urination, irritability - AF (Aunt Flo - menstruation/period) two days late - BFN (big fat negative (pregnancy test))
17 DPO (days past ovulation) - frequent urination - AF (Aunt Flo - menstruation/period) three days late
18 DPO (days past ovulation) - frequent urination - AF (Aunt Flo - menstruation/period) four days late
19 DPO (days past ovulation) - BFP!!!!!

Tu są jeszcze inne opisy objawów: https://community.babycenter.com/post/a25937301/bfp_dpo_symptoms_new_added_1213

reklama
Ja nie wiem ja się nie znam xD wiem tylko że cycki są tkliwe że szok A @ nie ma A miała być w czwartek/piątek, a teraz ciągle uczucie że jest i jest mi mega mokro. A na papierze tylko śluz i to teraz znów żółty A nie różowy jak kilka razy wczoraj
Masz jak ja mialam!

Do góry