ElaStyczna
Fanka BB :)
Jakiej czulosci test? Czyli beta dopiero rosla!Heej 29dc @na srode . Test z teraz . Dla przypomnienia beta HCG negatywna w piątek .
Gratuluje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakiej czulosci test? Czyli beta dopiero rosla!Heej 29dc @na srode . Test z teraz . Dla przypomnienia beta HCG negatywna w piątek .
Heej 29dc @na srode . Test z teraz . Dla przypomnienia beta HCG negatywna w piątek .
Czułość 10 wiec się nie nakrecam bo może być roznie.Jakiej czulosci test? Czyli beta dopiero rosla!
Gratuluje
Ale to bylo w piatek mamy niedziele a przypomnij ile bylo bety w piatek
Szczerze mówiąc już myślałam że mam coś z głową patrzac na te cienie na teście od dwóch dni ... jednak nie zwariowałam.To tak na chlopski rozum ta beta dopiero zaczynala sie pojawiać wiec teraz moze byc wyzsza i to duzo jak tak wyraznie kreska ukazana
Część dziewczynki ja niestety witam się w 1 DC idealnie w terminie[emoji17] trudno nie wyszło ale zdarzylam się już przyzwyczaić przez tyle lat.
Podnoszę głowę do góry i walczę dalej[emoji123] przez luty sobie na spokojnie odpocznę a od marca ruszam z in vitro bo to już moja ostatnia deska ratunku[emoji110]
A za was mocno trzymam kciuki uda wam się i kreseczki też będą ciemniały a bety rosły wysoko[emoji3590]
Mój mąż już się wkręcił ze będzie tatą. Nie ważne że jesteśmy przed gine
Zawsze razem chodzilismy mecze naszego kochanego klubu i wczoraj poszedł sam bo wiadomo. Dokuczal mi cały tydzień z tego powodu a wczoraj. Wrócił i kładzie siateczkę na ławie "to dla was". Ja patrzę a tam bodziak kibica "mały wislak" rozm 62. [emoji7]
Teraz się jeszcze bardziej boje że cos pójdzie nie tak...nie chciałbym żeby się zawiódł po raz 2
Ehhh... współczuje. U nas podobnie. Wczoraj gorączka, ewidentnie na zeby.U nas kolejna zarwana noc... Ech niech te zęby (trójki = najgorsze) już mu wyjdą i dadzą spać...
U mnie 29 dc i spokój. Tylko cycki bolą.
Heej 29dc @na srode . Test z teraz . Dla przypomnienia beta HCG negatywna w piątek .
Przepiekna kreseczka!!! Gratuluje!!!! <3Heej 29dc @na srode . Test z teraz . Dla przypomnienia beta HCG negatywna w piątek .