reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama

Załączniki

• 15812353370274669218594680456757.jpg
    15812353370274669218594680456757.jpg
    946,3 KB · Wyświetleń: 139
To tak na chlopski rozum ta beta dopiero zaczynala sie pojawiać wiec teraz moze byc wyzsza i to duzo jak tak wyraznie kreska ukazana

Część dziewczynki ja niestety witam się w 1 DC idealnie w terminie[emoji17] trudno nie wyszło ale zdarzylam się już przyzwyczaić przez tyle lat.

Podnoszę głowę do góry i walczę dalej[emoji123] przez luty sobie na spokojnie odpocznę a od marca ruszam z in vitro bo to już moja ostatnia deska ratunku[emoji110]

A za was mocno trzymam kciuki uda wam się i kreseczki też będą ciemniały a bety rosły wysoko[emoji3590]

Trzymam baaardzo mocno kciuki za ten cykl. Oby był owocny [emoji846]

Mój mąż już się wkręcił ze będzie tatą. Nie ważne że jesteśmy przed gine 🤷‍♀️
Zawsze razem chodzilismy mecze naszego kochanego klubu i wczoraj poszedł sam bo wiadomo. Dokuczal mi cały tydzień z tego powodu 🤣 a wczoraj. Wrócił i kładzie siateczkę na ławie "to dla was". Ja patrzę a tam bodziak kibica "mały wislak" rozm 62. [emoji7]
Teraz się jeszcze bardziej boje że cos pójdzie nie tak...nie chciałbym żeby się zawiódł po raz 2

Nie nastawiaj się negatywnie. Mój miał tak samo. W ciąże zaszłam w maju, a ten od czerwca już zaczął znosić rzeczy dla małej do domu z pełnym przekonaniem, ze będzie dziewczynka [emoji846]

U nas kolejna zarwana noc... Ech niech te zęby (trójki = najgorsze) już mu wyjdą i dadzą spać...

U mnie 29 dc i spokój. Tylko cycki bolą.
Ehhh... współczuje. U nas podobnie. Wczoraj gorączka, ewidentnie na zeby.
Trzymam kciuki zeby @ nie przyszła

Heej 29dc @na srode . Test z teraz . Dla przypomnienia beta HCG negatywna w piątek .

I pęknie [emoji7][emoji7][emoji7] po cichutku gratuluje [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Dziewczyny, 6dc, cykle 25-26d, @trwa 3-4 dni, wg Flo owulacja w 12dc.
Testy owulacyjne z 4dc (dolny) z dziś 6dc (górny) wiem, że to teoretycznie możliwe, żeby OWU była tak wcześnie...
Czy któraś z Was tak miała?
Testy owu robie pierwszy cykl (z Allegro) dla próby zrobiłam jeden pod koniec ostatniego cyklu i kreska testowa była biała...
to samo zdj. w dwóch ujęciach, na żywo w górnym teście kreski podobnej intensywności
Nie czuje kłucia jajników (zwykle to czuje w połowie cyklu) na dole śluz przejrzysty leciutko lepki, ale daleko mu do ciągnistego białka jaja kurzego...
Adjustments.JPG
Adjustments.JPG

Do góry