reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama

Załączniki

• 15812353370274669218594680456757.jpg
    15812353370274669218594680456757.jpg
    946,3 KB · Wyświetleń: 141
To tak na chlopski rozum ta beta dopiero zaczynala sie pojawiać wiec teraz moze byc wyzsza i to duzo jak tak wyraznie kreska ukazana

Część dziewczynki ja niestety witam się w 1 DC idealnie w terminie[emoji17] trudno nie wyszło ale zdarzylam się już przyzwyczaić przez tyle lat.

Podnoszę głowę do góry i walczę dalej[emoji123] przez luty sobie na spokojnie odpocznę a od marca ruszam z in vitro bo to już moja ostatnia deska ratunku[emoji110]

A za was mocno trzymam kciuki uda wam się i kreseczki też będą ciemniały a bety rosły wysoko[emoji3590]

Trzymam baaardzo mocno kciuki za ten cykl. Oby był owocny [emoji846]

Mój mąż już się wkręcił ze będzie tatą. Nie ważne że jesteśmy przed gine 🤷‍♀️
Zawsze razem chodzilismy mecze naszego kochanego klubu i wczoraj poszedł sam bo wiadomo. Dokuczal mi cały tydzień z tego powodu 🤣 a wczoraj. Wrócił i kładzie siateczkę na ławie "to dla was". Ja patrzę a tam bodziak kibica "mały wislak" rozm 62. [emoji7]
Teraz się jeszcze bardziej boje że cos pójdzie nie tak...nie chciałbym żeby się zawiódł po raz 2

Nie nastawiaj się negatywnie. Mój miał tak samo. W ciąże zaszłam w maju, a ten od czerwca już zaczął znosić rzeczy dla małej do domu z pełnym przekonaniem, ze będzie dziewczynka [emoji846]

U nas kolejna zarwana noc... Ech niech te zęby (trójki = najgorsze) już mu wyjdą i dadzą spać...

U mnie 29 dc i spokój. Tylko cycki bolą.
Ehhh... współczuje. U nas podobnie. Wczoraj gorączka, ewidentnie na zeby.
Trzymam kciuki zeby @ nie przyszła

Heej 29dc @na srode . Test z teraz . Dla przypomnienia beta HCG negatywna w piątek .

I pęknie [emoji7][emoji7][emoji7] po cichutku gratuluje [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Dziewczyny, 6dc, cykle 25-26d, @trwa 3-4 dni, wg Flo owulacja w 12dc.
Testy owulacyjne z 4dc (dolny) z dziś 6dc (górny) wiem, że to teoretycznie możliwe, żeby OWU była tak wcześnie...
Czy któraś z Was tak miała?
Testy owu robie pierwszy cykl (z Allegro) dla próby zrobiłam jeden pod koniec ostatniego cyklu i kreska testowa była biała...
to samo zdj. w dwóch ujęciach, na żywo w górnym teście kreski podobnej intensywności
Nie czuje kłucia jajników (zwykle to czuje w połowie cyklu) na dole śluz przejrzysty leciutko lepki, ale daleko mu do ciągnistego białka jaja kurzego...
Adjustments.JPG
Adjustments.JPG

Do góry