reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Mam jeszcze ale już dzisiaj nie kombinuje poczekam do jutra rano co ma byc to będzie i tak cały dzień chodzę podenerwowana :/ na niczym skupić się nie mogę... znalazłam wątek na necie ze babeczce wyszedł ten clear blue negatywny otworzyła w środku i były dwie kreski, ale i yak w ciąży nie była.. ciężko powiedzieć o co chodzi z kreskami w środku może zeby była ciaza ten drugi musi mieć tez dwie kreski... poczekam do jutea rano

słuchaj rozebrałam test są tam dwa paski w środku testu na jednym jedna kreska na drugim dwie kreski wysyłam zdjęcie bo nie mam pojęcia o co chodzi [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]
Wpisz sobie w google clear blue inside. Może coś wywnioskujesz z tych zdjęć
Screenshot_20200208-165450.jpeg
Screenshot_20200208-165512.jpeg

Niestety 🙁 Moja beta to 19,11 w czwartek 12,7.
Teraz się modlę żeby to była znów biochemiczna, a nie pozamaciczna 😞

Trzymam kciuki za wszystkie testujące, wracam po urlopie 😊
Beta jest tak nizutka, że w ogóle się nie stresuj jakimiś pozamacicznymi ciążami.. To pewnie biochemiczna, powtórz za 3-4 dni żeby zobaczyć, czy spada, chyba że wcześniej zaczniesz krwawić.. ja już jestem po 3 biochemicznych i w sumie najwyżej beta sięgała do około 400 i do tygodnia przychodziło krwawienie..

reklama
Beta jest tak nizutka, że w ogóle się nie stresuj jakimiś pozamacicznymi ciążami.. To pewnie biochemiczna, powtórz za 3-4 dni żeby zobaczyć, czy spada, chyba że wcześniej zaczniesz krwawić.. ja już jestem po 3 biochemicznych i w sumie najwyżej beta sięgała do około 400 i do tygodnia przychodziło krwawienie..
Dziękuje za odpowiedz 😘
Dostałaś jakieś specjalne zalecenia od gina w związku z tymi ciążami biochemicznymi? Ja mam za sobą dwie donoszone ciąże i teraz biochemiczna, wcześniej mi się to nie zdarzało 😞

Do góry