reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Mam jeszcze ale już dzisiaj nie kombinuje poczekam do jutra rano co ma byc to będzie i tak cały dzień chodzę podenerwowana :/ na niczym skupić się nie mogę... znalazłam wątek na necie ze babeczce wyszedł ten clear blue negatywny otworzyła w środku i były dwie kreski, ale i yak w ciąży nie była.. ciężko powiedzieć o co chodzi z kreskami w środku może zeby była ciaza ten drugi musi mieć tez dwie kreski... poczekam do jutea rano

słuchaj rozebrałam test są tam dwa paski w środku testu na jednym jedna kreska na drugim dwie kreski wysyłam zdjęcie bo nie mam pojęcia o co chodzi [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]
Wpisz sobie w google clear blue inside. Może coś wywnioskujesz z tych zdjęć
Screenshot_20200208-165450.jpeg
Screenshot_20200208-165512.jpeg

Niestety 🙁 Moja beta to 19,11 w czwartek 12,7.
Teraz się modlę żeby to była znów biochemiczna, a nie pozamaciczna 😞

Trzymam kciuki za wszystkie testujące, wracam po urlopie 😊
Beta jest tak nizutka, że w ogóle się nie stresuj jakimiś pozamacicznymi ciążami.. To pewnie biochemiczna, powtórz za 3-4 dni żeby zobaczyć, czy spada, chyba że wcześniej zaczniesz krwawić.. ja już jestem po 3 biochemicznych i w sumie najwyżej beta sięgała do około 400 i do tygodnia przychodziło krwawienie..

reklama
Beta jest tak nizutka, że w ogóle się nie stresuj jakimiś pozamacicznymi ciążami.. To pewnie biochemiczna, powtórz za 3-4 dni żeby zobaczyć, czy spada, chyba że wcześniej zaczniesz krwawić.. ja już jestem po 3 biochemicznych i w sumie najwyżej beta sięgała do około 400 i do tygodnia przychodziło krwawienie..
Dziękuje za odpowiedz 😘
Dostałaś jakieś specjalne zalecenia od gina w związku z tymi ciążami biochemicznymi? Ja mam za sobą dwie donoszone ciąże i teraz biochemiczna, wcześniej mi się to nie zdarzało 😞

Do góry