reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
O to właśnie mnie zastanawiało. Zaraz nas tu coach @bleucoco nauczy jak badać szyjkę :D będziemy wszystkie specjalistkami ds Kokoszki 😂
Polecam strony dot. naturalnego planowania rodziny, są zdecydowanie lepszym coachem niż ja haha ❤️❤️❤️ Ja mam po prostu pamięć fotograficzną, więc wszystko szybko zapamiętuję. Wlicza się w to milion stron polskich i angielskich dot. zapłodnienia i ciąży oraz tematów pobocznych 😂 Encyklopedia do usług 😂

Ja to już chyba się będę kładła spać! Zrobiło mi się niedobrze. Rozwieszałam pranie i jakoś wymagało to ode mnie dużo wysiłku. Wyszly na mnie siódme poty😳 I słabo mi się zrobiło. Pobolewało mnie w tym czasie w okolicach jajnika. Może jednak 9 dpo coś tam na dole się dzieje🙈 Któż to wie! Tego nie wie nikt 😂

Kuzwa Ty rozwalilas system z tą kostką! [emoji23][emoji23][emoji23] No nie wierzę!!! [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie mam zielonego [emoji6] no ogólnie jedzeniowo nieciekawie było na tyle, że przez pierwsze 6 miesięcy schudłam zamiast przytyć. Za to ostatnie 3 miechy nadrobiłam trochę [emoji6]

A luteine czy coś bierzesz?

Kurcze... przykro mi :(

Trzymaj sie nam tutaj!

Nieee to akurat niemożliwe. Podczas seksu facet nie wchodzi do szyjki i nie dochodzi do macicy. Siusiak uderza jakby z boku i pozostaje w pochwie. Szyjka jest jakby z boczku :) Nie ma możliwości, żeby facet wszedł so macicy. Waliłby w ciąży dziecko w głowę haha 😂

Może czuje ścianki pochwy po prostu? Są przecież rozpulchnione w czasie płodnym :)

A jak ma rozmiar afrykański też nie da rady? :eek::eek::eek:

I wiecie co dostalam dzisiaj a w planie test mialam jutro nawet maz sam poszedl i kupil..

Przy niedoczynnosci jest bardzo ciezko o malenstwo wiem ale sie nie dobijam i kombinuje dalej siostrze pomoglam to sobie musze dac rade ... w sumie placze teraz...

reklama
Do góry