reklama
Verona26
Fanka BB :)
Ja za słodkim nigdy nie przepadałam więc nie dziwi mnie akurat z mnie nie ciągnie [emoji23][emoji23]
U mjie jedyne dziwne jest to że słodkie nie za bardzo wchodzi gdzie ja uwielbiam!
Verona26
Czyli mówisz że mogą mnie jeszcze zaskoczyć?![emoji33][emoji33][emoji33]
No tak, pojawiają się statystycznie 6-8 tc, więc daj sobie czas
Verona26
Ja bym zrobiła test owu jeszcze dziś by sprawdzić. Owu możesz mieć szybciej Ale to też znaczy że termin @ będzie prędzej [emoji4] zrób test i sprawdź czy ten śluz jest płodny [emoji4] skąd jesteś? [emoji4]
Dołączam się do pozdrowień z Kujaw [emoji1635]
Dziewczyny, mało się udzielam tylko wyrywkowo. Dzisiaj jest mój 13dc przy cyklach 32-34 dniowych. Według kalendarzyka powinnam mieć owulacje dopiero za tydzień, ale teraz będąc w łazience, w sumie od wczoraj zauważyłam ze mam śluz przezroczysty gęsty taki rozciągający między palcami bo nawet sprawdziłam no książkowy i nie wnikając w szczegóły wczoraj podczas boboseksów tez czułam że jest wodniście. Czy może mi się przestawić owulacja? Tzn wcześniej być a okres nadejść i tak później? Kupiłam wczoraj testy owulacyjne i chciałam pierwszy raz użyć, ale według ulotki i informacji w internecie powinnam tak zacząć testować chyba w niedziele, nie pamietam już. Co sądzicie? Zrobić jeszcze dzisiaj test owu? Byłam niedawno w toalecie to chyba przed spaniem dopiero mi się uda. Postaram się nic nie pić wody żeby zatestować [emoji2960][emoji2960][emoji2960]
Verona26
Hahaha ja aż nie [emoji23][emoji23][emoji23]
ja to nawet tyle nie umiem [emoji86] [emoji23]
martini87
Jesteś dopiero na samym początku ciąży, jeszcze wiele objawow/dolegliwości ciążowych może Cię zaskoczyć i to nie tylko w pierwszym trymestrzeCzyli mówisz że mogą mnie jeszcze zaskoczyć?![emoji33][emoji33][emoji33]
Verona26
Dawaj fotkę!!!
Kurczę to faktycznie
.. aż zrobiłam teraz drugi test... I też kreska II jest... czas pokaże...
wiola0904
ja iodac Twoim sladem tez wygoglowalam... szyjke po owulacji. kiedys ginekolog podczas badania powiedzial mi, ze mam bardzo ladna szyjke... zastanawiam sie na co on wtedy patrzyl bo na pewno nie na szyjke macicy@bleucoco nakręciłaś mnie na to badanie szyjki, do póki z ciekawości nie weszłam na grafikę i niewygoolowalam jak ma wyglądać szyjka w zależności od fazy cyklu. I teraz to mnie nawet myślenie o mojej kokoszce obrzydza hahha
monika1708
Ja w sobotę zrobię ostatnia bete dla jasności i czas się pogodzić z tym.
reklama
Verona26
Negatywny kochana! [emoji4] zrób jutro kolejny [emoji4]
Zobacz załącznik 1077216
Zrobiłam mój pierwszy w życiu test owulacyjny, teraz proszę powiedzieć co on oznacza [emoji17] tak jak pisałam wyżej powinnam mieć owulacje za tydzień, czy ten wynik oznacza ze zaczęły się płodne? Ciemna magia to dla mnie!!! [emoji3525]