reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No oki, ale możliwe że zaczęły mi się dni płodne? Czy te kreski zawsze będą takie wychodzić? Tzn chodzi mi o to, że jak będą takie same to znaczy ze będzie owulacja a te kreski przed nic nie oznaczają? [emoji3166][emoji3166][emoji3166][emoji3166]
Jak porobisz trochę testów to będziesz wiedziała jak jest u Ciebie. U mnie wygląda to tak, ale czasami dziewczyny mają takie kreski jak Ty i jeszcze długo takie wychodzą zanim będzie owu. Jak Twoja będzie ciemnieć to znaczy że jest coraz bliżej, ale nie musi być to z dnia na dzień. Do owu może być jeszcze chwila
Screenshot_20200116-183443.jpeg

reklama
O fu*k, to jest nie na moją głowę [emoji23][emoji23][emoji23] czyli teraz kiedy mam zrobić kolejny test? 🤨 skoro w kalendarzyku mam 12-13 luty owulacja, nie chce w sumie zmarnować testów bez sensu ale tez nie chce przegapić ehhhh, chyba to pierwszy i ostatni raz 🤣 podziwiam Was 🥰

O fu*k, to jest nie na moją głowę [emoji23][emoji23][emoji23] czyli teraz kiedy mam zrobić kolejny test? 🤨 skoro w kalendarzyku mam 12-13 luty owulacja, nie chce w sumie zmarnować testów bez sensu ale tez nie chce przegapić ehhhh, chyba to pierwszy i ostatni raz 🤣 podziwiam Was 🥰
Powinno się robić codziennie! :) Aż do czasu kiedy będzie pozytywny, żeby nie przegapić :)

PS Dlatego ja wolę badać sobie szyjkę i śluz 😂

O fu*k, to jest nie na moją głowę [emoji23][emoji23][emoji23] czyli teraz kiedy mam zrobić kolejny test? [emoji2955] skoro w kalendarzyku mam 12-13 luty owulacja, nie chce w sumie zmarnować testów bez sensu ale tez nie chce przegapić ehhhh, chyba to pierwszy i ostatni raz [emoji1787] podziwiam Was [emoji3059]
Dlatego ja kupuję 50 za 17zl na allegro [emoji23]

reklama
Do góry