reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
ja wlasnie nie wiem o co chodzi z tymi owu testami wieczornymi ale testowalam kilka roznych rodzajów, w tym clearblue i powiem szczerze, ze zawsze w instrukcji bylo tak jak w ciazowym tescie, zeby testowac z porannego moczu gdy stezenie LH jest najwieksze.
W tych co ja kupowałam owu było napisane, źeby testować wieczorem i że wieczorem jest największe, najlepiej po 22. Tak samo czytałam w google 🤷🏼‍♀️

Ja choćbym tam szperala pół dnia to nic nie wyczuje.. serio, jak piszecie że jakaś tam szyjka jest to ja zawsze się zastanawiam jakim cudem to ogarnelyscie.
Wstyd się przyznać ale tak samo mam że śluzem. Na wkładce go nigdy nie mam, więc niby skąd mam wiedzieć jaki jest. Czarna magia dla mnie [emoji848][emoji85]
Dla mnie testy owu to zbawienie, bo na kalendarzyk i temperatury jestem zbyt roztrzepana

ja wlasnie nie wiem o co chodzi z tymi owu testami wieczornymi ale testowalam kilka roznych rodzajów, w tym clearblue i powiem szczerze, ze zawsze w instrukcji bylo tak jak w ciazowym tescie, zeby testowac z porannego moczu gdy stezenie LH jest najwieksze.

chodzi tu o czułość testów. Testy clearblue są najmniejczule i przez to najlepsze - faktycznie pokazują tylko peak :p wiec można badać kiedy się chce.
Przy testach o wysokiej czułości wynik ze stężonego moczu porannego może zakłamać wyniki.

A mój okres zaczął się wczoraj i wczoraj skończył.. Tzn w *uja tnie, już tak kiedyś miałam, bo gdyby nie to pewnie by się tlila nadzieja , że może implantacja. Wczoraj lekkie krwawienie, dziś nic, a jutro pewnie ruszy z kopyta. Tylko kurcze nie wiem jak to liczyć..ze niby wczoraj pierwszy dzień cyklu czy jak się rozchula już konkretniej. Jakieś pomysły? 🙄

reklama

To zależy od testu. Ja wcześniej byłam pewna, ze popołudniu lub wieczorem trzeba, a jak zaczęłam czytać instrukcje to w niektórych jest napisane zeby testować rano z pierwszego moczu,,- w innych z kolei zeby o dowolnej porze dnia, oby nie z pierwszego porannego siku.

W jeśli chodzi o badanie szyjki to robiła podejście ale mam dreszcze na sama myśl o gmeraniu leży szyjce [emoji51]

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry