O matko ja tez nie umiem ;D nawet bym sie bala heheNauczysz się! Próbuj sobie, jeśli sama procedura Cię nie obrzydza![]()
reklama
wiola0904
Fanka BB :)
mnie nic nie obrzydza, hehe. wszystko co ludzkie... moze sprobuje kiedys, tak dla siebie wlasnie, zeby zobaczyc co tam odkryje...Nauczysz się! Próbuj sobie, jeśli sama procedura Cię nie obrzydza![]()
bleucoco
W tych co ja kupowałam owu było napisane, źeby testować wieczorem i że wieczorem jest największe, najlepiej po 22. Tak samo czytałam w googleja wlasnie nie wiem o co chodzi z tymi owu testami wieczornymi ale testowalam kilka roznych rodzajów, w tym clearblue i powiem szczerze, ze zawsze w instrukcji bylo tak jak w ciazowym tescie, zeby testowac z porannego moczu gdy stezenie LH jest najwieksze.

bleucoco
Też się bałam a potem tak się mega zdziwiłam, że coś takiego tam mam jak znalazłam, że wpadłam w atak śmiechuO matko ja tez nie umiem ;D nawet bym sie bala hehe

Ja choćbym tam szperala pół dnia to nic nie wyczuje.. serio, jak piszecie że jakaś tam szyjka jest to ja zawsze się zastanawiam jakim cudem to ogarnelyscie.
Wstyd się przyznać ale tak samo mam że śluzem. Na wkładce go nigdy nie mam, więc niby skąd mam wiedzieć jaki jest. Czarna magia dla mnie [emoji848][emoji85]
Dla mnie testy owu to zbawienie, bo na kalendarzyk i temperatury jestem zbyt roztrzepana
Wstyd się przyznać ale tak samo mam że śluzem. Na wkładce go nigdy nie mam, więc niby skąd mam wiedzieć jaki jest. Czarna magia dla mnie [emoji848][emoji85]
Dla mnie testy owu to zbawienie, bo na kalendarzyk i temperatury jestem zbyt roztrzepana
kasiaa91
ja wlasnie nie wiem o co chodzi z tymi owu testami wieczornymi ale testowalam kilka roznych rodzajów, w tym clearblue i powiem szczerze, ze zawsze w instrukcji bylo tak jak w ciazowym tescie, zeby testowac z porannego moczu gdy stezenie LH jest najwieksze.
chodzi tu o czułość testów. Testy clearblue są najmniejczule i przez to najlepsze - faktycznie pokazują tylko peak
Przy testach o wysokiej czułości wynik ze stężonego moczu porannego może zakłamać wyniki.
Qwertyy77
A mój okres zaczął się wczoraj i wczoraj skończył.. Tzn w *uja tnie, już tak kiedyś miałam, bo gdyby nie to pewnie by się tlila nadzieja , że może implantacja. Wczoraj lekkie krwawienie, dziś nic, a jutro pewnie ruszy z kopyta. Tylko kurcze nie wiem jak to liczyć..ze niby wczoraj pierwszy dzień cyklu czy jak się rozchula już konkretniej. Jakieś pomysły? 

martini87
Czasem tak mam podczas owu.Laski, czy Was tez tak naparzaly jajniki w czasie owulacji,dni plodnych ze promieniowalo aż do uda?
Pierwszy raz tak mam i mysle czy to owu czy cos nie tak
Paulina_1982
.
Ostatnia edycja:
reklama
ForgetMeeNot
ja wlasnie nie wiem o co chodzi z tymi owu testami wieczornymi ale testowalam kilka roznych rodzajów, w tym clearblue i powiem szczerze, ze zawsze w instrukcji bylo tak jak w ciazowym tescie, zeby testowac z porannego moczu gdy stezenie LH jest najwieksze.
To zależy od testu. Ja wcześniej byłam pewna, ze popołudniu lub wieczorem trzeba, a jak zaczęłam czytać instrukcje to w niektórych jest napisane zeby testować rano z pierwszego moczu,,- w innych z kolei zeby o dowolnej porze dnia, oby nie z pierwszego porannego siku.
W jeśli chodzi o badanie szyjki to robiła podejście ale mam dreszcze na sama myśl o gmeraniu leży szyjce [emoji51]