reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hejka , czy któraś z mam tak miała : jedno dziecko straciłam w 24 tygodniu ciąży i mam tylko synka który ma 17 miesięcy i z mezem staramy się o drugie ostatni okres miałam 13 września. Byłam w styczniu u ginekologa bo testy wychodziły niby negatywne chodź ja się doszukiwalam bardzo słabej kreski. Lekarz jednak powiedział że nic nie widzi i nie da mi tabletek i żebym troszkę odpuscila bo byłam dwa razy w ciąży więc i teraz też się uda ale trzeba nie myśleć tyle. Dziś robię test tak mnie naszło A tu nawet 30 sekund nie minęło A test pozytywny , jest tu mama którą 5 miesięcy nie miała okresu A jest w ciąży??? Dla dodania mam pcos i okres dwa razy do roku ;/ pozdrawiam mamusie te w ciąży i te starające się;)

Hahaha jak ja... ,robiłam test uznałam za netayeny, wypiłam 2 lampki wina spalilam do tego z 4 fajki poszłam do łazienki A tam kreska... [emoji33] To był szok [emoji23]
Rany...A ja wczoraj wypilam z rozpaczy dwie lampki wina [emoji848][emoji848][emoji44][emoji44][emoji44]

Mam pytanie,moze głupie. Zaryzykuję [emoji23][emoji23]
Potencjalnie mam mieć pierwsza @ po poronieniu samoistnym w przyszły czwartek o ile cykl nie zwariował.
Umówiłam się do mojej lekarki po skierowanie na jakieś badania na przyszły wtorek to będzie 2dni przed @
Gdyby się udało to czy bedzie coś widać na USG?
ja bylam u ginekologa 6 dni po owulacji na usg, zeby sprawdzila czy wszystko sie wyczyscilo. Endometrium 7mm wiec malutkie. Powiedziala, ze raczej mialam owulacje i tyle. zlecila beta hcg, ktore zrobilam 8 dni po owulacji, wynosilo 0. A jak sie okazalo zaszlam w ciaze. Na usg zobaczy co najwyzej wielkosc endometrium, bo nawet do zagniezdzenia jeszcze wtedy nie musi dojsc...

Hahaha jak ja... ,robiłam test uznałam za netayeny, wypiłam 2 lampki wina spalilam do tego z 4 fajki poszłam do łazienki A tam kreska... [emoji33] To był szok [emoji23]
Ja rzucialam2 miesiące temu ... fajki...A winko jak nie pijam
..Tak wczoraj z rozpaczy ...A teraz tak mnie z glupa podkusilo...Bo mnie ten wyciekz piersi tak zdolowal...
Jeszcze się nie cieszę ...chłodno podejdę...dziękuję Wam dziewczyny

reklama
Do góry