Nadzieja29
Fanka BB :)
Rany...A ja wczoraj wypilam z rozpaczy dwie lampki winaBo brzuch na początku ciąży boli [emoji7] Też tak schizowalam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rany...A ja wczoraj wypilam z rozpaczy dwie lampki winaBo brzuch na początku ciąży boli [emoji7] Też tak schizowalam...
Uff... zaczekam do @... Ale szok ...A tak sie wczoraj upłakałam jak głupia nad ta prolaktuna I piersiami ...Mnie też boli nadal pobolewa jak na @ normalnie więc tym się nie sugeruj. To zupełnie normalne
Też się nic nie stanie, spokojnie. Nie zaszkodziłas dziecku dwiema lampkami na pewno. Tylko teraz już nie patrz nawet w stronę alko a jutro powtórz test.Rany...A ja wczoraj wypilam z rozpaczy dwie lampki wina
Rany...A ja wczoraj wypilam z rozpaczy dwie lampki wina [emoji848][emoji848][emoji44][emoji44][emoji44]
Rany jak naprawdę mnie test nie okłamał to normalnie z radości oszaleje...Pewnie że jest bladzioch!!! [emoji173][emoji173][emoji173] Ale super!
ja bylam u ginekologa 6 dni po owulacji na usg, zeby sprawdzila czy wszystko sie wyczyscilo. Endometrium 7mm wiec malutkie. Powiedziala, ze raczej mialam owulacje i tyle. zlecila beta hcg, ktore zrobilam 8 dni po owulacji, wynosilo 0. A jak sie okazalo zaszlam w ciaze. Na usg zobaczy co najwyzej wielkosc endometrium, bo nawet do zagniezdzenia jeszcze wtedy nie musi dojsc...Mam pytanie,moze głupie. Zaryzykuję [emoji23][emoji23]
Potencjalnie mam mieć pierwsza @ po poronieniu samoistnym w przyszły czwartek o ile cykl nie zwariował.
Umówiłam się do mojej lekarki po skierowanie na jakieś badania na przyszły wtorek to będzie 2dni przed @
Gdyby się udało to czy bedzie coś widać na USG?
Ja rzucialam2 miesiące temu ... fajki...A winko jak nie pijamHahaha jak ja... ,robiłam test uznałam za netayeny, wypiłam 2 lampki wina spalilam do tego z 4 fajki poszłam do łazienki A tam kreska... [emoji33] To był szok [emoji23]
Rany jak naprawdę mnie test nie okłamał to normalnie z radości oszaleje...
Trzymaj kciukiOszlajesz zobaczysz. Bo widać dobrze tego bladizoszka!!![emoji7][emoji4]