Ja idę 13 ale tylko dlatego że wiem że muszę progesteron. Ale będzie dobrze. Będziemy cudownymi październikowymi mamami. Więc się nie martwNo pięknie Ci rośnie. Ja już zaczynam po malu się denerwować, ale boję się jakoś zrobić bete A wizyta dopiero 18.02 bo gin na urlopie [emoji2356] eh...
reklama
wiola0904
Fanka BB :)
pieknie rosnie!!! gratulacje kochana ❤Mam wyniki....
Beta 46,89! ❤❤❤
Verona26
Oby! [emoji4] Ja już zaczynam trochę schizowac bo czuje się za dobrze jak na ciążę [emoji23] Tylko bolą cycki i mam zawroty głowy jak się trochę znaczne, A mecze się mega szybko [emoji4]
Ja idę 13 ale tylko dlatego że wiem że muszę progesteron. Ale będzie dobrze. Będziemy cudownymi październikowymi mamami. Więc się nie martw [emoji3590]
Ty chyba doskonale wiesz jaka to ulgapieknie rosnie!!! gratulacje kochana ❤
wiola0904
bedzie pieknie, zobaczysz!!!Ty chyba doskonale wiesz jaka to ulga ❤
Ale przecież to początek wiele kobiet nawet nie wie że jest więc objawów jest mało prawie niezauważalneOby! [emoji4] Ja już zaczynam trochę schizowac bo czuje się za dobrze jak na ciążę [emoji23] Tylko bolą cycki i mam zawroty głowy jak się trochę znaczne, A mecze się mega szybko [emoji4]
Verona26
No Tak. Ja dziś kończę dopiero 5 tydzień i wchodzę w 6 także zobaczymy [emoji4]
Ale przecież to początek wiele kobiet nawet nie wie że jest więc objawów jest mało prawie niezauważalne
Mikstura
Hahaha nawet z sześcioraczków bym się cieszyła [emoji23] Jak w takim tempie idą starania o drugie dziecko to o trzecim mogę zapomnieć [emoji23]
Mnie też ciągnie cały. Czuje ze będą czworaczki. Może u ciebie robią się sześcioraczki? [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji7][emoji85]
No to zobaczysz ze bd mnoga za takie gadanie!Hahaha nawet z sześcioraczków bym się cieszyła [emoji23] Jak w takim tempie idą starania o drugie dziecko to o trzecim mogę zapomnieć [emoji23]
reklama
wiola0904
tak szybko?No Tak. Ja dziś kończę dopiero 5 tydzień i wchodzę w 6 także zobaczymy [emoji4]