reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Moja mama mówiła mi że że mną w ciazy miała dokładnie tak samo. Był sierpień 30 stopni na dworcu wszyscy się palili A ona w swetrze lazila.[emoji23][emoji23] Babcia od razu się zorientowali co jest na rzeczy [emoji23][emoji23]
U mnie identycznie... Czubek nosa mam ciągle lodowaty i jest mi kurde zimno! A zawsze byłam mega gorąca kobita ( dosłownie i w przenośni oczywiście [emoji23]). Wszyscy w kurtkach lazili a ja w samych bluzach bo mi ciepło a teraz? Masakra [emoji15]

Aha no i mam pewien problem. Byłam ostatnio u mojego gin i zalecił mi brać metformine, 3-4 cykle brać luteine dopochwowo, sprawdzać jednocześnie na testach czy jest owu i jeśli nie ma to w kolejnym cyklu brać Clostilbeggt. Moja teściowa ginekolog doradza brać stale castagnus, od razu zacząć clo i jednocześnie duphaston. Kogo słychać? :)

Mk właśnie gdzie stał chyba 8dpo się zaczęło. Cycku z nią na dzień bolały mocniej. No chyba 8dpo pojawił mi się potop Szwedzki po ostrej Saharze [emoji23][emoji23]
Eh..Ja jeszcze 7 dni do @... więc nie chcę sobie wkrecac...Ale ,fakt potwornie mi zimno...łapy lodowate... chyba mam dosyc , nie nadaje się...I niech małpa już przyjdzie...

Dziewczyny a propo % to ja byłam na weselu latem. Panna młoda zaprosiła nas do swojego domu rodzinnego (tam też nocowali o czym nie wiedzieliśmy).
Ok impreza na całego wiadomo wesele na bogato wiejskie, ekstra. Ciepły posiłek co godzine. Nie wiadomo co żreć, bo wszystko dobre :D No i wiadomo %, nawet barek z drineczkami te sprawy.
Wróciliśmy to było coś koło 3, trochę pogadaliśmy z gospodarzami coś i para młoda wróciła coś koło 5 czy coś takiego. No i przysiedli sie do nas otworzyli bimberek i znów chlanie :laugh2: :laugh2: :laugh2:
i to pytanie "no co? za młodą pare nie wypijesz"

Po pijawce było grupowe otwieranie prezentów. To zupełnie nie moja rodzina, ale naprawdę wtedy się czułam jakby były święta i wszyscy rozapkowywali prezenty :)
Super nas ugościli, dali osobną sypialnie na piętrze.

Takie impry to ja lubie 😹😹

Jedynie czego wtedy żałuje, że nie jestem krową i nie mam 4 żołądków.

Mało tego bylismy tam na weselu, poprawinach i jeszcze nas ugościli kolejnego dnia (wzieliśmy sobie dłużej wolne na kaca). I co? Rano przyjeżdżają 2 busy żarcia. 1 pojechał do rodziców młodych a 2 do tego domu rodzinnego, gdzie nocowaliśmy.

Dzonione bylo po ciotkach, wujkach, gościach weselnych a nawet sąsiadach z wsi 😹😹 i znów kolejny dzień żarcia i picia + wałówka na drogę każdemu i flaszka :laugh2::laugh2:

Także uważajcie jak będziecie mieć przyjaciół wśród pary młodej 😹😹

Aha no i mam pewien problem. Byłam ostatnio u mojego gin i zalecił mi brać metformine, 3-4 cykle brać luteine dopochwowo, sprawdzać jednocześnie na testach czy jest owu i jeśli nie ma to w kolejnym cyklu brać Clostilbeggt. Moja teściowa ginekolog doradza brać stale castagnus, od razu zacząć clo i jednocześnie duphaston. Kogo słychać? :)
Clo bierze sie w 1 polowie cyklu a duphaston po owulacji czyli i jedno i drugie najlepiej:) a castangus to dodatek. Czy bedziesz miala polaczone to z monitoringiem?

3 DC. Świat zwolnił [emoji12]
Dziś był dzień babci i dziadzia w przedszkolu Tolka. Później zaprosiliśmy ich na obiad. Komentarze typu- przydałby się braciszek Antosiowi, teraz macie już dużo miejsca na drugie dziecko i ogródek zeby wózek wystawic
Ech... Są przekochani, przecudowni, przewspierajacy, ale te jak tak co jakiś czas zarzucili tekstem to już w końcu miałam łzy w oczach... [emoji17] Nawet nie wiedzą jakbym chciała żeby nas się więcej zrobiło.

Kochana nasze wesele ciąglo się tydzień! Goście zaczęło pić dzień przed weslem w piątek A skończyli w sobotę tydzień po weselu! [emoji23][emoji23][emoji23] My byliśmy w podróży poslubnej i rozmawialiśmy z nimi na Messengerze bo zasiedzieli się tydzień u teściów [emoji23][emoji23][emoji23] Chyba wesele się udało [emoji23][emoji23]
Dziewczyny a propo % to ja byłam na weselu latem. Panna młoda zaprosiła nas do swojego domu rodzinnego (tam też nocowali o czym nie wiedzieliśmy).
Ok impreza na całego wiadomo wesele na bogato wiejskie, ekstra. Ciepły posiłek co godzine. Nie wiadomo co żreć, bo wszystko dobre :D No i wiadomo %, nawet barek z drineczkami te sprawy.
Wróciliśmy to było coś koło 3, trochę pogadaliśmy z gospodarzami coś i para młoda wróciła coś koło 5 czy coś takiego. No i przysiedli sie do nas otworzyli bimberek i znów chlanie :laugh2: :laugh2: :laugh2:
i to pytanie "no co? za młodą pare nie wypijesz"

Po pijawce było grupowe otwieranie prezentów. To zupełnie nie moja rodzina, ale naprawdę wtedy się czułam jakby były święta i wszyscy rozapkowywali prezenty :)
Super nas ugościli, dali osobną sypialnie na piętrze.

Takie impry to ja lubie [emoji81][emoji81]

Jedynie czego wtedy żałuje, że nie jestem krową i nie mam 4 żołądków.

Mało tego bylismy tam na weselu, poprawinach i jeszcze nas ugościli kolejnego dnia (wzieliśmy sobie dłużej wolne na kaca). I co? Rano przyjeżdżają 2 busy żarcia. 1 pojechał do rodziców młodych a 2 do tego domu rodzinnego, gdzie nocowaliśmy.

Dzonione bylo po ciotkach, wujkach, gościach weselnych a nawet sąsiadach z wsi [emoji81][emoji81] i znów kolejny dzień żarcia i picia + wałówka na drogę każdemu i flaszka :laugh2::laugh2:

Także uważajcie jak będziecie mieć przyjaciół wśród pary młodej [emoji81][emoji81]

reklama
Do góry