reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Od długości starań przez wszytsko inne co napisałaś identycznie jak u mnie heh. Dla mnie najlepszy czas to jak już się otrząsnę po @ i wtedy nie mam nadziei, żadnych objawowo, wiem że nie jestem w ciąży.. Też czas jest najlepszy dla mojej psychiki. Jak zaczynałam starania to oczywiście było inaczej, uwielbiałam dreszczyk emocji przed @ ;)
No niestety psychika się zmienia, nic nie poradzimy :D

reklama
Wiem ale u mnie od pierwszej bety minęło już 8 dni. Jest 5 dni po terminie @. Mówiłam mu dzisiaj ze w czwartek beta była 73.94 to chciał bym przyjechała w ta środę. Ale mówię że zwolnienie mam do piątku więc kazał zadzwonić w piątek k mówił że coś zaradzimy [emoji4] Tak mi powiedział
zacznij od tego, zeby nie stresowac siebie samej. nie rob testow. nie chcesz powtarzac bety, nie powtarzaj ale nie doszukuj sie na sile jakis oznak tego, ze cos jest nie tak. bo Ty co chwile z czyms panikujesz. czujesz sie dobrze kochana, nie boli brzuszek, nie ma krwawienia to ciesz sie tym stanem!!! relaksuj sie, ja mysle szczerze powiedziawszy chociaz lekarzem nie jestem, ze poniedzialek to trosze za wczesnie i jak nie bedzie widac serduszka to bedzie niepotrzebny stres dla Ciebie. a bete robi sie miedzy innymi wlasnie dla spokoju psychicznego zeby zobaczyc czy przyrost jest prawidlowy, zanim lekarz zrobi usg i uwidoczni dzidzie z zserduszkiem bo potem to juz nie ma sensu za bardzo powtarzac...

Wiem wiem. Niepotrzebnie robiłam.dzisiaj ten test. Chciałam tylko mieć dwie kreski na pamiątkę. Zrobiłam A tam bladzioch więc panika nr 1!!![emoji33] Ale zrobiłam ten drugi, fakt faktem 10 Ale są tłuste krechy jak nic! [emoji173][emoji2368][emoji2356]
@Verona26 Ty jasna cholero przestań robić te testy! Co Ty się nastresujesz niepotrzebnie to szok. Przecież wszystko jest dobrze wiesz, że z pinkami coś nie tak na tamtym jaka piękna krecha a Ty się denerwujesz i nakręcasz. Niepotrzebnie! [emoji3531]

reklama
Ja tak szczerze nie jestem przekonana do takiego ciągłego powtarzania bety. To znaczy jak ktoś lubi pobieranie krwi to ok :) mi się wydaje, że to właśnie powoduje niepotrzebny stres, ale każda z nas jest inna i to co mnie stresuje to inną może uspokajać. W poprzedniej ciąży stres ograniczałam do minimum, a jak mnie coś martwiło (dwa razy w ciągu całej ciąży) to kontaktowałam się z lekarzem. Najgorsze co może być to nakręcanie się samemu. Tylko spokój może nas uratować :)

Do góry