reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Martwi mnie trochę test Pink test z taka słaba kreska. Beta w czwartek była 74 więc dziś powinna być ok 300. Także nie wiem co jest grane...
Zostaw testy w spokoju :) testy nie sa odzwierciedleniem prawidlowo rozwijajacej sie ciazy. Powtorz bete sama dla siebie i dla lekarza bo jak masz isc zanim pojawi sie serduszko to tylko najesz sie stresu i nic poza tym.

Dziewczyny które tu pisały o infekcjach intymnych. Ja nigdy nie miałam, ale jestem świeżo po zapaleniu pęcherza - drugim w życiu. Trochę na własne życzenie i odczuwam takie lekkie szczypanie. Co na to polecacie?
Polecam vagical, ma naturalny skład - calendula i przynosi ulge od razu. [emoji4]
717_01_2546.jpeg

On kazał przyjść za tydzień w poniedziałek dopiero. A bety powtarzać już nie kazał. Nie wiem kurde.. co robić, bo wiem jak mnie beta stresuje...
Zostaw testy w spokoju :) testy nie sa odzwierciedleniem prawidlowo rozwijajacej sie ciazy. Powtorz bete sama dla siebie i dla lekarza bo jak masz isc zanim pojawi sie serduszko to tylko najesz sie stresu i nic poza tym.

On kazał przyjść za tydzień w poniedziałek dopiero. A bety powtarzać już nie kazał. Nie wiem kurde.. co robić, bo wiem jak mnie beta stresuje...
@Verona26 nie denerwuj się, stres Ci nie pomoże... Do wizyty jeszcze tydzień czasu, ja bym poszła dla swojego spokoju i powtórzyła betę, uspokoisz się, a tak to będziesz się przez tydzień zadręczała. Głowa do góry!

reklama
No oby było wszystko ok. Może jutro rano skoczę bo na serio będę się martwić...
@Verona26 nie denerwuj się, stres Ci nie pomoże... Do wizyty jeszcze tydzień czasu, ja bym poszła dla swojego spokoju i powtórzyła betę, uspokoisz się, a tak to będziesz się przez tydzień zadręczała. Głowa do góry!

Do góry