reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziś to nic tylko sobie w żyłe dać 😅 😅 bo wysokie betki.

Ktoś reflektuje na długi makaron spagetii, romantico obiad (zakochany kundel te sprawy). Wy też trącacie kuleczki mięsa nosem? :laugh2::laugh2:

On kazał przyjść za tydzień w poniedziałek dopiero. A bety powtarzać już nie kazał. Nie wiem kurde.. co robić, bo wiem jak mnie beta stresuje...
zacznij od tego, zeby nie stresowac siebie samej. nie rob testow. nie chcesz powtarzac bety, nie powtarzaj ale nie doszukuj sie na sile jakis oznak tego, ze cos jest nie tak. bo Ty co chwile z czyms panikujesz. czujesz sie dobrze kochana, nie boli brzuszek, nie ma krwawienia to ciesz sie tym stanem!!! relaksuj sie, ja mysle szczerze powiedziawszy chociaz lekarzem nie jestem, ze poniedzialek to troszke za wczesnie i jak nie bedzie widac serduszka to bedzie niepotrzebny stres dla Ciebie. a bete robi sie miedzy innymi wlasnie dla spokoju psychicznego zeby zobaczyc czy przyrost jest prawidlowy, zanim lekarz zrobi usg i uwidoczni dzidzie z zserduszkiem bo potem to juz nie ma sensu za bardzo powtarzac...

reklama
Jasne [emoji14] szczegolnie jak mi sie makaron przetnie a chce talerz wyczyscic do konca:p zawsze nos uwalony w sosie
Dziś to nic tylko sobie w żyłe dać [emoji28] [emoji28] bo wysokie betki.

Ktoś reflektuje na długi makaron spagetii, romantico obiad (zakochany kundel te sprawy). Wy też trącacie kuleczki mięsa nosem? :laugh2::laugh2:

Do góry