reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dokładnie tak. U mnie 13dc a testy owu blade jak nie wiem... czekam i cZekam i coś mnie trafia. Wole czekanie w tej drugiej fazie cyklu...

Swoją droga jak Wam testy owulacyjne wychodza?? Są jsne, jasne, jasne i nałogów bach tłusta krecha, czy tez kreska ciemnieje stopniowo ?
U mnie ostatnio było tak że właśnie najpierw kreski jasne jasne nawet prawie niewidoczne a potem nagle ciemna.

reklama
Dziewczyny które tu pisały o infekcjach intymnych. Ja nigdy nie miałam, ale jestem świeżo po zapaleniu pęcherza - drugim w życiu. Trochę na własne życzenie i odczuwam takie lekkie szczypanie. Co na to polecacie?
Ja miałam raz . Ja brałam urofuraginum ,można brać urosept Ale to taki ziołowy bardziej profilaktyczny ,zapobiegawcze, witamina C też pomaga , sok z żurawiny . Duuuuuzo wody

Ja miałam raz . Ja brałam urofuraginum ,można brać urosept Ale to taki ziołowy bardziej profilaktyczny ,zapobiegawcze, witamina C też pomaga , sok z żurawiny . Duuuuuzo wody
Aha i utofuraginum jak się bierz3 to efekty są momentalnie na drugi dzień już czuć poprawę jednak nie wolno przestawac brać i trzeba dokończyć kurację .

reklama
Ja już nie mam nadziei po ponad roku bezowocnych starań. Co ma być to będzie :) Nie lubię tylko ostatniego 1,5 tygodnia przed terminem @. Progesteron bierze już wtedy górę, źle się czuję, siłą woli człowiek się zastanawia co się dzieje, bo te objawy hormonalne są co miesiąc inne lub mają różne natężenie. Później najgorszy jest moment bólu brzucha i krwawienia. Jak już jest po wszystkim, to znów na szczęście mam chęć do życia. Także tak, przede nami najtrudniejsze ostatni dni każdego cyklu :) Trzeba się czymś zająć, być dobrej myśli :)
Od długości starań przez wszytsko inne co napisałaś identycznie jak u mnie heh. Dla mnie najlepszy czas to jak już się otrząsnę po @ i wtedy nie mam nadziei, żadnych objawowo, wiem że nie jestem w ciąży.. Ten czas jest najlepszy dla mojej psychiki. Jak zaczynałam starania to oczywiście było inaczej, uwielbiałam dreszczyk emocji przed @ ;)

Ostatnia edycja:
Do góry