Paulina_1982
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam tyłozgięcie i wyszukałam na innych forach i w artykułach ze przy tyłozgięciu lepiej starać się na odwrót, tzn. w pozycjach od tylu.
Są! Beta 53,56
Jest!
Dziewczyny czytam Was, bo też byłam z Wami, teraz 28 tydz. Jejku jak fajnie, że coraz więcej Was ujrzało dwie kreseczki! Mamy już Michała i Ania a w brzuchu dziewczynka. Może macie jakieś propozycje ładnych imion? Mój mówi do brzucha cały czas Anitka, zaczynam się przyzwyczajać.. Na początku miała być Alicja, mówiliśmy też o Agacie, ale sama nie wiem...
A Ty chyba coś pisałaś kiedyś o lactovaginal rozumiem ze to na infekcje pochwy tak? Odkryłam Amerykę czy są skuteczne?Gratulacje [emoji16][emoji7]
Mam i ja [emoji4]