reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja ogólnie ,,bardzo nie ładnie się zachowałam" nic tutaj o sobie nie napisałam...[emoji39][emoji39] to tylko w skrócie... 9 dni do @... 3 cykl starań... Ale myślę, ze i ten poszedł się...paść jak owca na łące... mam juz synka 8 letniego... ma autyzm, padaczkę...
Chciałabym bardzo rodzeństwo dla niego...wcześniej się nie zdecydowałam...Bo ciężki okres za nami...pracy ,terapi. Ale silna babka jestem i ja i mój syn jesteśmy szczęśliwi.

Nadzieja mocno Tzrymam kciuki żeby szybko się udało zajść w ciaze i synek doczekał się zdrowego rodzenstwa.

reklama
Ja w tym cyklu co zaszlam miałam Taki spokój do10dpo że masakra... [emoji23] Aż sama byłam z siebie dumna. Np i PMS nie miałam A to było bardzo dzień bo już powinnam ryja drzec A tu takie opanowanie [emoji23][emoji23]

ja niby gdzieś tam czasami sie zamyśle że może, ale jakoś z takim spokojem :D

Dzięki dziewczyny!
@Matka. Wariatka @Gabi2020 Gratulacje😍😍😍
To widzimy się na październikówkach:-)

Ja jestem bardzo ostrożna bo ostatnim biochemie więc czekam cierpliwie że dwa tygodnie i pójdę do lekarza.wczesniek nic nikomu nie mówię,tylko mąż wie i też jest ostrożny ale się ucieszylismy i on już pomalu snuje jakieś plany.Tym raczej musi być dobrze!!!
Robie tak samo mężowi nawet dziś nie powiem może n walentynki jak się utrzyma. Wolę być ostrożna po poronieniu

Dziewczyny czytam Was, bo też byłam z Wami, teraz 28 tydz. Jejku jak fajnie, że coraz więcej Was ujrzało dwie kreseczki! Mamy już Michała i Ania a w brzuchu dziewczynka. Może macie jakieś propozycje ładnych imion? Mój mówi do brzucha cały czas Anitka, zaczynam się przyzwyczajać.. Na początku miała być Alicja, mówiliśmy też o Agacie, ale sama nie wiem...

Dziewczyny czytam Was, bo też byłam z Wami, teraz 28 tydz. Jejku jak fajnie, że coraz więcej Was ujrzało dwie kreseczki! Mamy już Michała i Ania a w brzuchu dziewczynka. Może macie jakieś propozycje ładnych imion? Mój mówi do brzucha cały czas Anitka, zaczynam się przyzwyczajać.. Na początku miała być Alicja, mówiliśmy też o Agacie, ale sama nie wiem...
Jeśli bo bóg da i sie rozwinie okej to albo stasia albo klara choć maz walczy ze maja 🙈

reklama
Ja ponawiam wyniki w następny poniedziałek, a w czwartek ginekolog pierwsza wizyta i nowego i znowu od nowa tłumaczyć...

A tak nawiasem to jesteś moją imieniczka i ten sam rocznik :)
Ja pare miesięcy przed ciąża dowiedziałam się o niedoczynnosci , ale szybko euthyroxem mi się unormowalo i przez cała ciąże było okej. Po porodzie się posypało, ja tez nie Miałam czasu zadbać, a jak poszłam do lekarza to mi dała letrox, bo wtedy eutyrox był brak w aptekach . No i tsh okej, ale inne wyniki wskazują na hashi.

Do góry