reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny czytam Was, bo też byłam z Wami, teraz 28 tydz. Jejku jak fajnie, że coraz więcej Was ujrzało dwie kreseczki! Mamy już Michała i Ania a w brzuchu dziewczynka. Może macie jakieś propozycje ładnych imion? Mój mówi do brzucha cały czas Anitka, zaczynam się przyzwyczajać.. Na początku miała być Alicja, mówiliśmy też o Agacie, ale sama nie wiem...
Łucja ostatnio sie mi spodobalo,
Alicja jest ładnie,ale nie Ala

reklama
Dziewczyny czytam Was, bo też byłam z Wami, teraz 28 tydz. Jejku jak fajnie, że coraz więcej Was ujrzało dwie kreseczki! Mamy już Michała i Ania a w brzuchu dziewczynka. Może macie jakieś propozycje ładnych imion? Mój mówi do brzucha cały czas Anitka, zaczynam się przyzwyczajać.. Na początku miała być Alicja, mówiliśmy też o Agacie, ale sama nie wiem...
A Ty Masz jakieś propozycje?
Mi się podoba Ada i Nela :)

Powiem wam ze z jednej strony wow bo ciąża z drugiej to tylko 15 więc jeszcze dużo może się zmienić.

Chłodna głową. Mężowi nie mowie. Nikomu nie powiem. W środę powtórka bety 😊
Ty juz kochana nie wypatruj zadnych zmian negatywnych, co najwyzej pozytywne jak wiekszy brzuszek :) teraz tylko pozytywne myslenie bo na pewno bedzie wszystko dobrze! Zero stresu i same radosci!!!

mi sie bardzo podoba Blanka.

Ale wiesz ze teraz każda toaleta to strach 🥺😞
wiem... mam dokladnie to samo i kochana strach bedzie juz zawsze ale wiem tez, ze mimo lękow musimy wierzyc, ze teraz sie uda! Bo dzidziusie potrzebuja jak najwiecej szczescia i radosci, zero stresu :) wiec na spokojnie, mysl tylko pozytywnie. Bardzo sie ciesze, ze Ci sie udalo!!! i czekam do srody na Twoja piekna bete :)

reklama
Biorę męża w obroty ile się da, w dni płodne chłop juz powoli wymięka [emoji23] U mnie zaskoczyło jak się kochaliśmy dzien przed i w dzień owu, a teraz jak uprawiamy zwierzęce sexy nic się nie dzieje [emoji2370] W tym cyklu spróbujemy tak dzień przed i w owu, może w końcu się uda. Mi też się marzy 3, a na liczniku mam 29 (już za parę dni [emoji850]) i ani jednego dzieciaka [emoji37]
Na pewno niedlugo sie uda! Moja rezepta to: kochać się najwięcej ile się da! My kochamy się często, a w udanym cyklu nawet 3 razy dziennie w dni płodne. [emoji28]Wiem, że zaleca się współżycie co dwa dni, jednak u nas to nie zadziałało. Wydaje mi się, że mam krótką owulacje i to okienko, w trakcie którego mogę zajść w ciążę jest krótkie. A może śluz wrogi? Myślicie ze podczas cytologii można wybadać czy sluz jest wrogi? A tak poza tym to badalam się (badanie macicy przez usg i hormony) i moja lekarka (złota kobieta) twierdzi, że wszystko jest ze mną w porządku.. Więc pozostaje tylko czekać i oczywiście kochać się [emoji4] a wiadomo - czas goni, bo chciałabym trójkę, a mam prawie 32 lata...

Do góry