reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja biorę euthyrox bo mam stwierdzona subkliniczna niedoczynność także czekam na efekty...
Ja pare miesięcy przed ciąża dowiedziałam się o niedoczynnosci , ale szybko euthyroxem mi się unormowalo i przez cała ciąże było okej. Po porodzie się posypało, ja tez nie Miałam czasu zadbać, a jak poszłam do lekarza to mi dała letrox, bo wtedy eutyrox był brak w aptekach . No i tsh okej, ale inne wyniki wskazują na hashi.

Dużo, dużo... chociaż tracę nadzieję...
Ja już nie mam nadziei po ponad roku bezowocnych starań. Co ma być to będzie :) Nie lubię tylko ostatniego 1,5 tygodnia przed terminem @. Progesteron bierze już wtedy górę, źle się czuję, siłą woli człowiek się zastanawia co się dzieje, bo te objawy hormonalne są co miesiąc inne lub mają różne natężenie. Później najgorszy jest moment bólu brzucha i krwawienia. Jak już jest po wszystkim, to znów na szczęście mam chęć do życia. Także tak, przede nami najtrudniejsze ostatni dni każdego cyklu :) Trzeba się czymś zająć, być dobrej myśli :)

Chpcia zja bym chyba juz nje wytrzymala [emoji23][emoji23][emoji23] Ja miala czekac do @. Zarzekalam sie tutaj. Ico w 10dpo nie wytrzymałem i zrobiłam. Był cień po czasie opóźnień robiłam codziennie aż wykonczylam wszystkie testy hahahah [emoji23][emoji23][emoji23]

Chpcia zja bym chyba juz nje wytrzymala [emoji23][emoji23][emoji23] Ja miala czekac do @. Zarzekalam sie tutaj. Ico w 10dpo nie wytrzymałem i zrobiłam. Był cień po czasie opóźnień robiłam codziennie aż wykonczylam wszystkie testy hahahah [emoji23][emoji23][emoji23]

ja zawsze sie nakrecalam i robiłam a teraz jakis spokoj..dziwne hmm

Bomba, ale się sypią betki jak z rękawa ! Ekstra :)

Gratulacje!!

A mówiłam, że dziś jak wejdę to się posypią same dobre wieści! :) :) (bo ja nie testuje i szczęście przechodzi na Was haha! :)

👶👶👶👶👶👶👶👶

A ja już po treningu. Może jednak coś jest w tych endorfinach. Ale niestety to ten rodzaj treningu, który jeszcze nie jestem w stanie robić w 100%. Zdycham!!
Zdecydowanie za dużo przerwy od ćwiczeń ;) Postaram się nadrobić jeszcze w czw lub pt :)

prawie 200 kcal 💪💪

Załączniki

• Screenshot_2020-02-03-15-19-29.png
    Screenshot_2020-02-03-15-19-29.png
    17,2 KB · Wyświetleń: 71
  • Screenshot_2020-02-03-15-21-17.png
    Screenshot_2020-02-03-15-21-17.png
    63,2 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Do góry