MamoveKate
Fanka BB :)
Piękne IIDzień dobry! 10 dpo ❤❤❤ prawie zemdlałam i kolana mi się trzęsą słaba kreska jeszcze ale pojawiła się w 4 minutach tak jak producent zaleca. Test o czułości 10
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękne IIDzień dobry! 10 dpo ❤❤❤ prawie zemdlałam i kolana mi się trzęsą słaba kreska jeszcze ale pojawiła się w 4 minutach tak jak producent zaleca. Test o czułości 10
Aaa aaaa ale super!Dzień dobry! 10 dpo ❤❤❤ prawie zemdlałam i kolana mi się trzęsą słaba kreska jeszcze ale pojawiła się w 4 minutach tak jak producent zaleca. Test o czułości 10
Ja jeszcze poczekam chyba z tą beta itd do dnia spodziewanej @ tak na wszelki wypadek. Boję robić i cieszyć tak zupełnie przed tym dniem. Może to głupie bardzo ale wolę poczekaćAaa aaaa ale super!
Kochana lecimy na betę!
I też gratuluję! Ewidentnie tam coś jest!Aaa aaaa ale super!
Kochana lecimy na betę!
Ja pójdę bo i tak nie wiadomo kiedy powinna być dokładnie. Choć biorąc pod uwagę moje wcześniejsze cykle to między dzis a sroda powinna byćJa jeszcze poczekam chyba z tą beta itd do dnia spodziewanej @ tak na wszelki wypadek. Boję robić i cieszyć tak zupełnie przed tym dniem. Może to głupie bardzo ale wolę poczekać ❤
Dzień dobry! 10 dpo [emoji3590][emoji3590][emoji3590] prawie zemdlałam i kolana mi się trzęsą [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] słaba kreska jeszcze ale pojawiła się w 4 minutach tak jak producent zaleca. Test o czułości 10 [emoji846]
Ja się nie nastawiam brzuch mnie pobolewa tak dziwnieTo piękne, że Wam się udało, cieszę się jakby to były moje II
Jest piękna druga kreseczka! Cudownie !!Dzień dobry! 10 dpo prawie zemdlałam i kolana mi się trzęsą słaba kreska jeszcze ale pojawiła się w 4 minutach tak jak producent zaleca. Test o czułości 10
Dzień dobry! 10 dpo [emoji3590][emoji3590][emoji3590] prawie zemdlałam i kolana mi się trzęsą [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] słaba kreska jeszcze ale pojawiła się w 4 minutach tak jak producent zaleca. Test o czułości 10 [emoji846]