Kurcze to może podejdę po egzaminie.Tak myślę [emoji4][emoji2960]
Ten test znaczyłby w ogole ze musiala mi się owu przesunąć z 15 - 16 na 22-25....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze to może podejdę po egzaminie.Tak myślę [emoji4][emoji2960]
A robiłaś testy owu czy z własnej obserwacji?Kurcze to może podejdę po egzaminie.
Ten test znaczyłby w ogole ze musiala mi się owu przesunąć z 15 - 16 na 22-25....
Z własnej choć nawet lekarzowi było ciężko określić kiedy co będzie bo ja po poronieniu. Dlatego sie nie napalam i chłodna głowaA robiłaś testy owu czy z własnej obserwacji?
Mysle ze nie jakoś długo z 36 do 48h?ale nie jestem pewna mam wrażenie że tak mi się kiedyś o uszy obiłoTak sobie myślę.
Skoro ginekolog widział pęknięty pęcherzyk to ile dni wcześniej musiała być owulacja?
Da się to jakoś określić?
Ojej, to nie miałam nawet pojęcia, że owulacja mogła mi się aż tak przesunąć.Mysle ze nie jakoś długo z 36 do 48h?ale nie jestem pewna mam wrażenie że tak mi się kiedyś o uszy obiło
kochana rob bete koniecznie bo ta kreseczka to dzidzius na 100% ❤U mnie po testowaniu i hmmmm jest cień cienia ale wyraźniejszy niż wczoraj i po 5 min był od razu.
Powtórzę za dwa dni i sie zobaczy
Na zdjęciu tego nie oddaje wybaczcie do dupy się robi zdjęcie o 5
Albo od razu pojde na betę w środę i tyle
Zrobię pewnie koło 10kochana rob bete koniecznie bo ta kreseczka to dzidzius na 100% ❤