Qwertyy77
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
104?! O ja pierdziele... [emoji33] Noo to może jednak pójdę [emoji23] bałam się, że jak pójdę teraz to beta będzie na poziomie 6 lub 7 max i tylko dołożę sobie stresu patrząc na cos takiego.
Tak co prawda nastepnego dnia poszlam i mialam 104 a potem po 2ch dniach ponad 400 takze dzis to spokojnie tez Ci wyjdzie104?! O ja pierdziele... Noo to może jednak pójdę bałam się, że jak pójdę teraz to beta będzie na poziomie 6 lub 7 max i tylko dołożę sobie stresu patrząc na cos takiego.
Dzień dobry! 10 dpo [emoji3590][emoji3590][emoji3590] prawie zemdlałam i kolana mi się trzęsą [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] słaba kreska jeszcze ale pojawiła się w 4 minutach tak jak producent zaleca. Test o czułości 10 [emoji846]
U mnie po testowaniu i hmmmm jest cień cienia ale wyraźniejszy niż wczoraj i po 5 min był od razu.
Powtórzę za dwa dni i sie zobaczy [emoji2368]
Na zdjęciu tego nie oddaje wybaczcie do dupy się robi zdjęcie o 5 [emoji58]
Albo od razu pojde na betę w środę i tyle
GratulacjeDzień dobry! 10 dpo ❤❤❤ prawie zemdlałam i kolana mi się trzęsą słaba kreska jeszcze ale pojawiła się w 4 minutach tak jak producent zaleca. Test o czułości 10
Wygląda obiecująco, ciche gratulacjeU mnie po testowaniu i hmmmm jest cień cienia ale wyraźniejszy niż wczoraj i po 5 min był od razu.
Powtórzę za dwa dni i sie zobaczy
Na zdjęciu tego nie oddaje wybaczcie do dupy się robi zdjęcie o 5
Albo od razu pojde na betę w środę i tyle
Wszystko się nie długo okaże heh... Aj te czekanie ciężkieMam wlasnie to samo uczucie u mnie 20dc
Też tak sądzęWygląda obiecująco, ciche gratulacje