reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja oczywiście jak rasowa wariatka nasikalam na kolejny test. Jest tam coś? Pokręciło mnie totalnie. Miałam być cierpliwa i czekać ale sama przed sobą udaje, że dam radę wytrzymać [emoji849] nie oceniajcie debilnego zachowania błagam [emoji120] ja już po prostu tak bardzo bym chciała, że to silniejsze ode mnie i samej za siebie mi wstyd [emoji85] a już zaczyna mi się wydawać że coś tam jest [emoji24]
Ale od razu ta krecha wyszła?

reklama
Po 10 min. Na ulotce było po 5 [emoji849] musiałam okulary znaleźć bo na pierwszy rzut oka wydal się negatywny
Widać że coś się przebija. Parę dziewczyn już tak miało i teraz są na październikowych mamach , ale są tu też takie którym niestety wychodziły cienie i okazywało się że niestety nic z tego. Chociaż statystycznie wydaje mi się że tych pierwszych jest więcej [emoji846]
Zrób jutro rano i bedzie wiadomo [emoji846]

Testujemy razem znaczy?[emoji846]

Ja już wydreptalam drogę z sypialni do łazienki.... Cały czas wydaje mi się że już mną okres.... Najgorsze jest to że ja najczęściej dostaje w nocy... Nie wiem czy brzuch boli mnie z nerwów czy na @... Nie nastawiam się na nic rozumem, a serducho i nadzieja swoje [emoji6]

Widać że coś się przebija. Parę dziewczyn już tak miało i teraz są na październikowych mamach , ale są tu też takie którym niestety wychodziły cienie i okazywało się że niestety nic z tego. Chociaż statystycznie wydaje mi się że tych pierwszych jest więcej [emoji846]
Zrób jutro rano i bedzie wiadomo [emoji846]

Testujemy razem znaczy?[emoji846]

Ja już wydreptalam drogę z sypialni do łazienki.... Cały czas wydaje mi się że już mną okres.... Najgorsze jest to że ja najczęściej dostaje w nocy... Nie wiem czy brzuch boli mnie z nerwów czy na @... Nie nastawiam się na nic rozumem, a serducho i nadzieja swoje [emoji6]
Testujemy 💪 i mam nadzieję, że obie zobaczymy pozytywy 🙂 jaki wszystkie inne tu testujące ❤️ ale kurde aż mi się stopy ze stresu spociły 🙄 i jak się nie nakręcać i nie myśleć? Czyby w końcu się udało? Albo to tylko głupi przypadek?

U mnie na razie nic się nie zmieniło pod względem wyglądu. Bolą okropnie od ok 2 dpo z dnia na dzień coraz bardziej. Są mega pełne, aż już staniki robią się za małe. Ale jeszcze mi brodawki nie sciemnialy ani obwodka się nie powiększyła [emoji4]
Dziewczyny które już zobaczyly dwie kreseczki- czy wszystkie mialyscie w tym czasie (około 10-15 dpo) już jakieś objawy że strony piersi,czy któraś z Was ich nie miała?
U mnie właśnie teraz ten czas doszukiwania się wszystkiego i poza tym że brodawki i sutki zrobiły się ciemne i pogrubiale to nic pozatym:-/

Kurde to jednak nie na początku cyklu prolaktyne? Co chwilę co innego ktoś pisze
Ledwo co sie odkopalam.. same awantury i moze dobrze ze nie mialam czasu czytac ;) na wczesniejszym watku jakos tak spokojniej bylo i mozna bylo wszystko napisac ;) Teraz boje sie wrzucac testy i udzielac :D prolaktyne robi sie na poczatku cyklu :)) chyba juz z 5 razy to pisalam. Mozna zrobic pozniej, ale wtedy sa inne normy a w laboratorium podaja zawsze do 25.. a np w ostatniej fazie jest do 40 nawet ;)

Ja oczywiście jak rasowa wariatka nasikalam na kolejny test. Jest tam coś? Pokręciło mnie totalnie. Miałam być cierpliwa i czekać ale sama przed sobą udaje, że dam radę wytrzymać 🙄 nie oceniajcie debilnego zachowania błagam 🙏 ja już po prostu tak bardzo bym chciała, że to silniejsze ode mnie i samej za siebie mi wstyd 🙈 a już zaczyna mi się wydawać że coś tam jest 😭

Jest cień, jest!!

reklama
Do góry