reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja oczywiście jak rasowa wariatka nasikalam na kolejny test. Jest tam coś? Pokręciło mnie totalnie. Miałam być cierpliwa i czekać ale sama przed sobą udaje, że dam radę wytrzymać [emoji849] nie oceniajcie debilnego zachowania błagam [emoji120] ja już po prostu tak bardzo bym chciała, że to silniejsze ode mnie i samej za siebie mi wstyd [emoji85] a już zaczyna mi się wydawać że coś tam jest [emoji24]
Ale od razu ta krecha wyszła?

reklama
Po 10 min. Na ulotce było po 5 [emoji849] musiałam okulary znaleźć bo na pierwszy rzut oka wydal się negatywny
Widać że coś się przebija. Parę dziewczyn już tak miało i teraz są na październikowych mamach , ale są tu też takie którym niestety wychodziły cienie i okazywało się że niestety nic z tego. Chociaż statystycznie wydaje mi się że tych pierwszych jest więcej [emoji846]
Zrób jutro rano i bedzie wiadomo [emoji846]

Testujemy razem znaczy?[emoji846]

Ja już wydreptalam drogę z sypialni do łazienki.... Cały czas wydaje mi się że już mną okres.... Najgorsze jest to że ja najczęściej dostaje w nocy... Nie wiem czy brzuch boli mnie z nerwów czy na @... Nie nastawiam się na nic rozumem, a serducho i nadzieja swoje [emoji6]

Widać że coś się przebija. Parę dziewczyn już tak miało i teraz są na październikowych mamach , ale są tu też takie którym niestety wychodziły cienie i okazywało się że niestety nic z tego. Chociaż statystycznie wydaje mi się że tych pierwszych jest więcej [emoji846]
Zrób jutro rano i bedzie wiadomo [emoji846]

Testujemy razem znaczy?[emoji846]

Ja już wydreptalam drogę z sypialni do łazienki.... Cały czas wydaje mi się że już mną okres.... Najgorsze jest to że ja najczęściej dostaje w nocy... Nie wiem czy brzuch boli mnie z nerwów czy na @... Nie nastawiam się na nic rozumem, a serducho i nadzieja swoje [emoji6]
Testujemy 💪 i mam nadzieję, że obie zobaczymy pozytywy 🙂 jaki wszystkie inne tu testujące ❤️ ale kurde aż mi się stopy ze stresu spociły 🙄 i jak się nie nakręcać i nie myśleć? Czyby w końcu się udało? Albo to tylko głupi przypadek?

U mnie na razie nic się nie zmieniło pod względem wyglądu. Bolą okropnie od ok 2 dpo z dnia na dzień coraz bardziej. Są mega pełne, aż już staniki robią się za małe. Ale jeszcze mi brodawki nie sciemnialy ani obwodka się nie powiększyła [emoji4]
Dziewczyny które już zobaczyly dwie kreseczki- czy wszystkie mialyscie w tym czasie (około 10-15 dpo) już jakieś objawy że strony piersi,czy któraś z Was ich nie miała?
U mnie właśnie teraz ten czas doszukiwania się wszystkiego i poza tym że brodawki i sutki zrobiły się ciemne i pogrubiale to nic pozatym:-/

Kurde to jednak nie na początku cyklu prolaktyne? Co chwilę co innego ktoś pisze
Ledwo co sie odkopalam.. same awantury i moze dobrze ze nie mialam czasu czytac ;) na wczesniejszym watku jakos tak spokojniej bylo i mozna bylo wszystko napisac ;) Teraz boje sie wrzucac testy i udzielac :D prolaktyne robi sie na poczatku cyklu :)) chyba juz z 5 razy to pisalam. Mozna zrobic pozniej, ale wtedy sa inne normy a w laboratorium podaja zawsze do 25.. a np w ostatniej fazie jest do 40 nawet ;)

Ja oczywiście jak rasowa wariatka nasikalam na kolejny test. Jest tam coś? Pokręciło mnie totalnie. Miałam być cierpliwa i czekać ale sama przed sobą udaje, że dam radę wytrzymać 🙄 nie oceniajcie debilnego zachowania błagam 🙏 ja już po prostu tak bardzo bym chciała, że to silniejsze ode mnie i samej za siebie mi wstyd 🙈 a już zaczyna mi się wydawać że coś tam jest 😭

Jest cień, jest!!

reklama
Do góry