Qwertyy77
Fanka BB :)
Haha, szalone. Macie słaba silna wolę ja 23 dc ale czekam do @, a co!Dobra!!!!!!!!! Mój dzik tez sra jutro w lesie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha, szalone. Macie słaba silna wolę ja 23 dc ale czekam do @, a co!Dobra!!!!!!!!! Mój dzik tez sra jutro w lesie
Mówią, że zajście przy podwyższonym TSH nie jest tak trudne jak utrzymanie ciąży. Oczywiście tu nie masz się o co obawiać, bo wiesz, że jest podwyższone więc zbijesz je na pewno mnie też czeka sprawdzenie tsh, ostatnio 3.8Cześć dziewcztny, odebrałam tsh 4.01, endokrynologa mam jednak na 13 dopiero. Czyli bez eutyroxu się nie obejdzie :/
Jak myślicie jest WGL szansa że się udało z takim tsh?
Ogólnie to mam 22 dc i 8 dpo chyba czyli około 7 dni do okresu, zazwyczaj śluz się uspokajal u mnie w drugiej części cyklu A teraz mam cały czas tam mokro (śmiałam się do męża że się czuje jak slimak) i ciągle uczucie jakby okres się już zaczął w sensie uczucie wypływania.
No i ja chyba też jutro zatestuje albo w niedzielę, zobaczę. Trochę mnie laski nakrecilyscie z tym testowaniem na jutro
Planuje zaraz po zobaczeniu 2 kresek dzwonić do mojej gin czy nie wypisalaby mi eutyroxu 50 bo już brałam ale skończyło mi się i chciałam sprawdzić czy rzeczywiście jest tak zle (za nastolatki mi wyszło za wysokie A potem wyszło w normie bez brania hormonów)Mówią, że zajście przy podwyższonym TSH nie jest tak trudne jak utrzymanie ciąży. Oczywiście tu nie masz się o co obawiać, bo wiesz, że jest podwyższone więc zbijesz je na pewno mnie też czeka sprawdzenie tsh, ostatnio 3.8
No dobra to sikniem z wami ale o której ja wstanę to nie wiem ;p jutro śpię do oporu (No ok Max do 12 bo na 13/14 do teściowej na obiad)Dawaj jutro z nami [emoji3590] najwyżej będzie negatyw i powtórzymy za kilka dni [emoji846] jakoś nie specjalnie przywiązuje wagę jutro do tego testu ale zobaczyć nie zaszkodzi [emoji2]
Ja od dwóch prawie 3 miesięcy biorę 50tke euthyroxu więc mam nadzieję że jest poprawa. Tak jak piszesz, dla kropeczki, ale i dla siebie samej. Tarczyca ma ogromny wplyw na cały nasz organizmPlanuje zaraz po zobaczeniu 2 kresek dzwonić do mojej gin czy nie wypisalaby mi eutyroxu 50 bo już brałam ale skończyło mi się i chciałam sprawdzić czy rzeczywiście jest tak zle (za nastolatki mi wyszło za wysokie A potem wyszło w normie bez brania hormonów)
I w sumie po 2 tyg brania eutyroxu z 5 coś spadło mi na 1,8 więc obawiam się że będę musiała brać:/ A upierdliwe to jest ale czego się nie zrobi dla kropeczki
JaWitajcie. Czy są tu staraczki że stwierdzonym Hashimoto?