Wesoła_Aga
Fanka BB :)
A czasem rozstania i innej baby z zdrową muszlą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, czy widzicie tutaj coś[emoji28]?oczywiście jutro polecę na betę [emoji16]
Test robiony w niedzielę- 15 dni po domniemanej owu , 3 dni po spóźnionej @- negatyw, a dziś takie coś !
W sobotę zamknięte
Cóż, pozostaje mi czekać. Pani w aptece powiedziała mi, że jej blada kreska wyszła dopiero po 2 tygodniach od spodziewanej miesiączki. Więc też absurdalna sytuacja.
Ja też teoretycznie mam mieć @ 12 lutego, więc jeśli zbiorę całą siłę woli i wytrzymam, to może zatestuję dopiero 11A tak w ogóle to kto kiedy planuje testowac? Ja @ mam mieć 12 lutego i może najwcześniej 10lutego zatestuje
Widać widać, gratulacjeDziewczyny, czy widzicie tutaj coś?oczywiście jutro polecę na betę
Test robiony w niedzielę- 15 dni po domniemanej owu , 3 dni po spóźnionej @- negatyw, a dziś takie coś !
Dawaj jutro z nami najwyżej będzie negatyw i powtórzymy za kilka dni jakoś nie specjalnie przywiązuje wagę jutro do tego testu ale zobaczyć nie zaszkodziCześć dziewcztny, odebrałam tsh 4.01, endokrynologa mam jednak na 13 dopiero. Czyli bez eutyroxu się nie obejdzie :/
Jak myślicie jest WGL szansa że się udało z takim tsh?
Ogólnie to mam 22 dc i 8 dpo chyba czyli około 7 dni do okresu, zazwyczaj śluz się uspokajal u mnie w drugiej części cyklu A teraz mam cały czas tam mokro (śmiałam się do męża że się czuje jak slimak) i ciągle uczucie jakby okres się już zaczął w sensie uczucie wypływania.
No i ja chyba też jutro zatestuje albo w niedzielę, zobaczę. Trochę mnie laski nakrecilyscie z tym testowaniem na jutro