reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

To prawda to osoby głęboko wierzące.
Tylko widzisz... to jest troche na innej zasadzie. Nie mozna powiedziec ze to jest wiedzma bo bym na prawde sklamala. Tu wszystko polega na modlitwie. ( nie chce wywolywac znow burzy , bo temat jest dosc sliski i kontrowersyjny dla osob wierzacych - wiec jakby ktos chcial cos sie dowiedziec, ewentualnie poczytac to moge podpowiedziec w wiadomosci prywatnej)

reklama
Dziewczyny korzystajac, ze nas tu tyle chcialabym o cos zapytac... w ogole nie w temacie, tak dla rozluznienia atmosfery wiec jesli ktorejs przeszkadza pytanie to przepraszam..., albo omińcie albo dajcie znac to usune zeby nerwow za duzo nie bylo...
mam dlugie wlosy... bardzo dlugioe. i jeszcze bardziej geste. gestosc taka, ze idac do fryzjera, zazwyczaj mowia ze w zyciu takich wlosow nie widzialy. problem taki, ze wlosy sa jak szczotka druciana... sztywne, po 40 minutach suszenia a nastepnie godzinie prostowania efekt pieknych wlosow utrzymuje sie okolo godziny. po tym czasie wygladam jak mop, moglabym nimi podloge zmywac [emoji23] [emoji23] [emoji23] doradzicie jakas dobra odzywke? probowalam wszystkiego... jajka, jedwab, tansze odzywki, drozsze odzywki, ze splukiwaniem, bez splukiwania. i dalej sa cholernie przesuszone, matowe i po prostu paskudne :(

Mam podobny problem i używam albo kerastase albo z loreala takiej żółtek serii z olejami

Bananową odżywka z Garniera
Dziewczyny korzystajac, ze nas tu tyle chcialabym o cos zapytac... w ogole nie w temacie, tak dla rozluznienia atmosfery wiec jesli ktorejs przeszkadza pytanie to przepraszam..., albo omińcie albo dajcie znac to usune zeby nerwow za duzo nie bylo...
mam dlugie wlosy... bardzo dlugioe. i jeszcze bardziej geste. gestosc taka, ze idac do fryzjera, zazwyczaj mowia ze w zyciu takich wlosow nie widzialy. problem taki, ze wlosy sa jak szczotka druciana... sztywne, po 40 minutach suszenia a nastepnie godzinie prostowania efekt pieknych wlosow utrzymuje sie okolo godziny. po tym czasie wygladam jak mop, moglabym nimi podloge zmywac [emoji23] [emoji23] [emoji23] doradzicie jakas dobra odzywke? probowalam wszystkiego... jajka, jedwab, tansze odzywki, drozsze odzywki, ze splukiwaniem, bez splukiwania. i dalej sa cholernie przesuszone, matowe i po prostu paskudne :(

Tylko widzisz... to jest troche na innej zasadzie. Nie mozna powiedziec ze to jest wiedzma bo bym na prawde sklamala. Tu wszystko polega na modlitwie. ( nie chce wywolywac znow burzy , bo temat jest dosc sliski i kontrowersyjny dla osob wierzacych - wiec jakby ktos chcial cos sie dowiedziec, ewentualnie poczytac to moge podpowiedziec w wiadomosci prywatnej, bo temat sam w sobie jest na prawde interesujący )
mnie wyślij na priv, z chęcią poczytam :)

No właśnie, bo skąd miałaby się wziąć druga kreska bez ciąży?

Oj powiem Wam dziewczyny,, ze mi się 4 razy tak zdarzyło niestety a ciąży nie było. Nawet biochemicznej. Beta 0 i wykluczona przez gina.. i to tylko na pinku strumieniowym i bobo teście żółtym z rossmana... aaa ja facellle często mi po czasie pokazuje kreske..
Jedynie co zauwaylam to te oszukane kreski nie są różowe a szare 🤷🏻‍♀️

reklama
Moja teściowa jest z tych baaardzo wierzących. Kiedyś mi przywiozła taki biały piasek (zmielona skała) z mlecznej jaskini. Już nie pamiętam gdzie to było, gdzieś za granicą. W tej jaskini ponoć Maria karmiła Jezusa, coś jej tam chlapnelo na ścianę i dlatego skala jest biała.
Kazała mi ten piasek dosypywać do picia i zużyć cały... Zużyłam a co. I nadal bez efektu.
Nie słyszałam nigdy o tym :o

Mi spróbować nie zaszkodzi za to się nic nie płaci a może akurat pomoże :)

Do góry