reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja stosuje maske z kallosa silk. W hebe sa niedrogo. U mnie wlosy koltuniace sie ze koltuny wycinam nozykiem do ziemniakow :) po masce przez jakis czas spokoj :)
dzieki :) juz sobie zapisuje na liste zakupow. wlasnie chodzi mi o cos nie za miliony monet a jak sie pojdzie do drogerii to taki wybor ze ciezko na cokolwiek sie zdecydowac.

reklama
Idź do szeptuchy może masz coś "zadane "
Dziewczyny korzystajac, ze nas tu tyle chcialabym o cos zapytac... w ogole nie w temacie, tak dla rozluznienia atmosfery wiec jesli ktorejs przeszkadza pytanie to przepraszam..., albo omińcie albo dajcie znac to usune zeby nerwow za duzo nie bylo...
mam dlugie wlosy... bardzo dlugioe. i jeszcze bardziej geste. gestosc taka, ze idac do fryzjera, zazwyczaj mowia ze w zyciu takich wlosow nie widzialy. problem taki, ze wlosy sa jak szczotka druciana... sztywne, po 40 minutach suszenia a nastepnie godzinie prostowania efekt pieknych wlosow utrzymuje sie okolo godziny. po tym czasie wygladam jak mop, moglabym nimi podloge zmywac [emoji23] [emoji23] [emoji23] doradzicie jakas dobra odzywke? probowalam wszystkiego... jajka, jedwab, tansze odzywki, drozsze odzywki, ze splukiwaniem, bez splukiwania. i dalej sa cholernie przesuszone, matowe i po prostu paskudne :(

PWOIEM ci że ja tak przekonałam te moje tets ciążowe z allegro. Ale stwierdzam że żadnej test nie wykrył by mi ciąży tak szybko jak ten ( Chociaż zrobił to po czasie wskazanym w ulotce). Jak poszłam.na bete to ta pielęgniarka pytała mnie o testy ciążowe czy robiłam, powiedziałam że kilka i cienie wychodzą po czasie. Ona powiedziała mi tak, że jeśli nawet po.uplywie 10 czy 15 min A nawet godziny kredka się pojawi to jest to ciąża. A producenci testów piszą na ulotkach do 5 min, właśnie dlatego by kupowavc kolejne testy jeżeli wychodzą pozytywne po czasie! Wiadomo, marketing! Mówiła że zdarzają się cienie które ciąży nie oznaczają Ale jeżeli test wykryje coś w moczu to musi to być HCG, inaczej by się nie zabarwil[emoji4]
Jeszcze nie pojechałam [emoji2368][emoji28] w ogóle nie wiem czy jest sens robić już po raz szósty test ciążowy i doszukiwać się kreski, jeszcze się zastanowię co robić.
Dzisiaj jest 36 dzień cyklu [emoji33] cykle mam 28-30 dniowe. Boże jak to zleciało.

Dziewczyny korzystajac, ze nas tu tyle chcialabym o cos zapytac... w ogole nie w temacie, tak dla rozluznienia atmosfery wiec jesli ktorejs przeszkadza pytanie to przepraszam..., albo omińcie albo dajcie znac to usune zeby nerwow za duzo nie bylo...
mam dlugie wlosy... bardzo dlugioe. i jeszcze bardziej geste. gestosc taka, ze idac do fryzjera, zazwyczaj mowia ze w zyciu takich wlosow nie widzialy. problem taki, ze wlosy sa jak szczotka druciana... sztywne, po 40 minutach suszenia a nastepnie godzinie prostowania efekt pieknych wlosow utrzymuje sie okolo godziny. po tym czasie wygladam jak mop, moglabym nimi podloge zmywac 😂 😂 😂 doradzicie jakas dobra odzywke? probowalam wszystkiego... jajka, jedwab, tansze odzywki, drozsze odzywki, ze splukiwaniem, bez splukiwania. i dalej sa cholernie przesuszone, matowe i po prostu paskudne :(
Ja cie nie pociesze. Mama to samo. Od rozjaśniania lata temu i mimo iż mam już swój kolor dalej to samo. Próbowałam wszystkiego... 🙄

Powiem ci ze w naszych regionach -podlasie. Są to baaardzo baaardzo cenione i chwalone osoby. Duzo osob w to nie wierzy ( bo mysla ze to magia i wogole ze to grzech i jak to tak) . Ale jak trwoga to z calego kraju ludzie ciagna do nas na podlasie wlasnie do szeptuch
matko, musialam sprawdzic w googlach co to znaczy [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Ja cie nie pociesze. Mama to samo. Od rozjaśniania lata temu i mimo iż mam już swój kolor dalej to samo. Próbowałam wszystkiego... 🙄
no wlasnie ja sie zastanawiam czy nie od tego mam takie... jak mialam 15-20 lat to ladowalam na glowe 2 rozjasniacze, tylko rozjasniacze, nie farby i to jeszcze jakies tanie joanny itp, a potem szybko plukanki jak mi za bardzo zolte wychodzily :D i teraz mam takie ladne sianko na glowie

reklama
Do góry