wiola0904
Fanka BB :)
dziekiJa stosuje maske z kallosa silk. W hebe sa niedrogo. U mnie wlosy koltuniace sie ze koltuny wycinam nozykiem do ziemniakowpo masce przez jakis czas spokoj
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziekiJa stosuje maske z kallosa silk. W hebe sa niedrogo. U mnie wlosy koltuniace sie ze koltuny wycinam nozykiem do ziemniakowpo masce przez jakis czas spokoj
![]()
uzywalam oleju kokosowego... nic nie dalo. poszlam do fryzjera zapytac o wzmacnianie keratynowe to obejrzeli we troje moje wlosy i powiedzieli, ze nie przyjmie sieA próbowałaś olejowania?
Dziewczyny korzystajac, ze nas tu tyle chcialabym o cos zapytac... w ogole nie w temacie, tak dla rozluznienia atmosfery wiec jesli ktorejs przeszkadza pytanie to przepraszam..., albo omińcie albo dajcie znac to usune zeby nerwow za duzo nie bylo...
mam dlugie wlosy... bardzo dlugioe. i jeszcze bardziej geste. gestosc taka, ze idac do fryzjera, zazwyczaj mowia ze w zyciu takich wlosow nie widzialy. problem taki, ze wlosy sa jak szczotka druciana... sztywne, po 40 minutach suszenia a nastepnie godzinie prostowania efekt pieknych wlosow utrzymuje sie okolo godziny. po tym czasie wygladam jak mop, moglabym nimi podloge zmywac [emoji23] [emoji23] [emoji23] doradzicie jakas dobra odzywke? probowalam wszystkiego... jajka, jedwab, tansze odzywki, drozsze odzywki, ze splukiwaniem, bez splukiwania. i dalej sa cholernie przesuszone, matowe i po prostu paskudne![]()
Jeszcze nie pojechałam [emoji2368][emoji28] w ogóle nie wiem czy jest sens robić już po raz szósty test ciążowy i doszukiwać się kreski, jeszcze się zastanowię co robić.
Dzisiaj jest 36 dzień cyklu [emoji33] cykle mam 28-30 dniowe. Boże jak to zleciało.
matko, musialam sprawdzic w googlach co to znaczyIdź do szeptuchy może masz coś "zadane "
Ja cie nie pociesze. Mama to samo. Od rozjaśniania lata temu i mimo iż mam już swój kolor dalej to samo. Próbowałam wszystkiego...Dziewczyny korzystajac, ze nas tu tyle chcialabym o cos zapytac... w ogole nie w temacie, tak dla rozluznienia atmosfery wiec jesli ktorejs przeszkadza pytanie to przepraszam..., albo omińcie albo dajcie znac to usune zeby nerwow za duzo nie bylo...
mam dlugie wlosy... bardzo dlugioe. i jeszcze bardziej geste. gestosc taka, ze idac do fryzjera, zazwyczaj mowia ze w zyciu takich wlosow nie widzialy. problem taki, ze wlosy sa jak szczotka druciana... sztywne, po 40 minutach suszenia a nastepnie godzinie prostowania efekt pieknych wlosow utrzymuje sie okolo godziny. po tym czasie wygladam jak mop, moglabym nimi podloge zmywac![]()
![]()
doradzicie jakas dobra odzywke? probowalam wszystkiego... jajka, jedwab, tansze odzywki, drozsze odzywki, ze splukiwaniem, bez splukiwania. i dalej sa cholernie przesuszone, matowe i po prostu paskudne
![]()
matko, musialam sprawdzic w googlach co to znaczy [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Tak, brałam króciutko. Dostałam krwawienia z odstawienia i to było 26 grudnia, od tamtej pory cisza.Ty jesteś po tabletkach jeśli dobrze pamiętam? Czy tylko te dwa miesiące brałaś?
no wlasnie ja sie zastanawiam czy nie od tego mam takie... jak mialam 15-20 lat to ladowalam na glowe 2 rozjasniacze, tylko rozjasniacze, nie farby i to jeszcze jakies tanie joanny itp, a potem szybko plukanki jak mi za bardzo zolte wychodzilyJa cie nie pociesze. Mama to samo. Od rozjaśniania lata temu i mimo iż mam już swój kolor dalej to samo. Próbowałam wszystkiego...![]()
Tak, brałam króciutko. Dostałam krwawienia z odstawienia i to było 26 grudnia, od tamtej pory cisza.