reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Beta zrobiona.
oczywiście jadę sobie juz po badaniu do pracy. I czuje te fale wilgoci, i już wiem że przyszła @, wchodzę na zakład prosto do łazienki gnam.
A tu NIC tyllo śluz.
🤬 i mam takie nerwy od rana ze ohoho trzymajcie mnie.
Najgorsze jest to że jak mi sie przesuneła owu(chociaż czułam ją w terminie owu) albo mialam dwie o ile to możliwe, to teoretycznie, zeszłotygodniowe boboseksy mogłyby coś podziałać, ale brzuch mnie od tygodnia na okres naparza i juzż powoli trace nerwy.
Być kobietą być kobietą nanananananananna

reklama
Trzymaaaamy kciuki :)
Beta zrobiona.
oczywiście jadę sobie juz po badaniu do pracy. I czuje te fale wilgoci, i już wiem że przyszła @, wchodzę na zakład prosto do łazienki gnam.
A tu NIC tyllo śluz.
[emoji2959] i mam takie nerwy od rana ze ohoho trzymajcie mnie.
Najgorsze jest to że jak mi sie przesuneła owu(chociaż czułam ją w terminie owu) albo mialam dwie o ile to możliwe, to teoretycznie, zeszłotygodniowe boboseksy mogłyby coś podziałać, ale brzuch mnie od tygodnia na okres naparza i juzż powoli trace nerwy.
Być kobietą być kobietą nanananananananna

Słuchaj ja ci wczoraj napisalam że może w paru miejscach napisalam zbyt ostro. I przeprosiłam. I to ja napisałam na tamtym wątku z tego co pamiętam i określiłam coe identycznie jak tu w pierwszym poście za co przepraszam bo za pewne nie powinnam pewnych słów pisać.

Jedenej rzeczy nie rozumiem. Po co to drążysz. Zamiast napisać sundee przepraszam i na prawdę byłoby już wszystko okej. I przestac wysmiewac innych. Widziałam ze tam na wątku jechalyscie po nas i co drążę to? Nie. Szczerze jedyne co mnie interesuje to tyle żeby również być październikową mama.

A komentarz ze jeszcze niebzykniete no cóż pozostawię bez komentarza poziom prezentujący przez panią która to napisala.

Blagam was skończcie to bo jestem tu by dzielić się staraniami. A nie czytać wyśmiewanie i klotnie.
:O
Coś mnie ominęło jak spałam chyba o_O

Sorry dziewczyny ale ja się wylogowuje. Bo to już jest chore. Ciągnięta telenowela bo pani która zawiniła czuje się teraz ofiarą. Przegięłam wiem i przeprosiłam.
Chore zrobiło się to forum.

Może wroce jak się ogarniemy i będzie znowu normalnie.
Rozumiem o co chodzi .
Ale żeby od razu pisać że jestem tempà pi...zda.
Nie znasz mnie to nie obrażaj możesz skrytykować ale wyzywać - dla mnie słabe.
Jakbyś wiedziała to mam dwa kierunki skończone w Krakowie na uniwersytecie Jagiellońskim. Znam biegle 3 języki.
Słabe było z mojej strony to ze napisałam na tamtym wątku słabe mogłam tu wyrazić swoje zdanie ale żeby od razu od tempoty mnie wyzywać Oki widocznie na taki typ.
Nikt mi nie musi pisać nie czekam na to w ogóle żebym została bo po wiadomościach nie chce mi się tu być ! I miałam nie wchodzić w ogóle ale po wiadomo. Priv 😲
Jak mam nie skomentować brak mi słów to ze źle zrobiłam wiem ale ludzie szanujmy się poz. ...da , suk....a
No ja nic ci wiadomaociach prywatnych nic nie pisalam więc się nie wypowiadam 🤷‍♀️

Ej serio? Wstaje rano, robię kawę i pierwsze co robię to wchodzę tu w oczekiwaniu na kolejne tłuste ll i co? I nie... Znów telenowela się ciągnie. Dajcie już spokój proszę 🙄 za chwilę nikt tu nie zostanie jak nie odpuścicie tematu
No ja zaczelam normalnie pisać z dziewczynami o kreseczkach bodajże z MamaTolka i sie znowu zaczęło. Mnie się odechciewa już. Miałam wam potem napisac ze czuje jak mi mrowia piersi i ze jestem ciekawa o co cho bo nigdy tak nie miałam od razu zawsze bol.

Ale tu nie ma innego tematu już. Masakra normlanie.

Powiedziałam dzisiaj szefowi, że być może jestem w ciąży. Że nie wiem jeszcze jak to się skończy, ale uprzedzam, że może jestem.
Powiedział mi, że to największe szczęście jakie może spotkać człowieka w życiu i że życzy mi tego z całego serca. Mówił, że z żoną starali się kilka lat i żebym na siebie uważała. Ze swojej strony może zapewnić, że do momentu dopóki nie dostanę zaświadczenia od lekarza, to juz mogę liczyć na lżejszą pracę. Polecił mi wziąć L4 gdy ciąża się potwierdzi, bo jego żona poroniła w 1 trymestrze i powiedział, że wtedy najbardziej trzeba o siebie dbać.
Jestem w szoku!!
Ale masz super szefa 🤩 ehh żeby każdy był taki wyrozumialy jak Twój to byłoby pieknie 😁

Ja 2lasnie bete zrobiłam i usłyszałam, że wyniku w poniedziałek. Zwariuje do tego czasu, albo zdążę dostać okres [emoji23][emoji23][emoji23]
Kto dziś testuje albo robi betę?

W następnym cyklu zrobię test dopiero po terminie @. Pinki promis[emoji6]

Zbyt wiele kombinowania w tym cyklu. Oglądałam te wszystkie filmiki na YouTubie jak dziewczyny robią testy i wychodzą im w 8dpo i myślałam że tak każda ma. W wczoraj za to czytałam artykuł który mówił że ponad 80% kobiet nie wyjdzie nic przed datą@. W następnym cyklu będę mądrzejsza obiecuje [emoji16]
Zostawiam sobie jeden test na przyszły cyklu i nie dokupuje więcej. O nie!

reklama
Ja 2lasnie bete zrobiłam i usłyszałam, że wyniku w poniedziałek. Zwariuje do tego czasu, albo zdążę dostać okres
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
Omg... Do poniedziałku czekać? Jajo bym zniosła i oszalała. Nie masz możliwości zrobić gdzieś indziej?

Do góry