Ja myślę że w końcu na każdego przyjdzie pora. I jeśli nie teraz to tam na górze ktoś uznal ze to jeszcze nie ten momentAga mi też się śniły moje porody bociany itp ale wiesz co.mysle ze to wszystko jest po cos i ze zajdziemy w dlugoo wyczekiwana ciaze w najmniej odpowiednim momencie teraz to dla nas trudne ale musimy być silne i cierpliwie i nigdy się nie możemy poddac bo za mała kruszynke jesteśmy wstanie zrobic wszytsko
reklama
Milipiet
Fanka BB :)
Aniu nikt Cie nie bedzie prosił zebys zostala. Tak samo jak nikt nie moze Ci kazac odejsc. Forum jest ogolnodostepne. Chcesz zostan, nie chcesz odejdz. Prosze Cie jedynie daj juz spokoj. Koniec tematu i nie oczekuj, ze ktos bedzie Cie prosil o zostanie, bo to nie o to chodzi. Masz zal do kogos- nie odpowiadaj na posty tej osoby i nie zwracaj sie do niej proste. Prosze zachowujmy sie jak dorosle kobiety, ktore staraja sie o upragnione dzieci, dla ktorych maja w przyszlosci byc przykladem (lub juz sa).Przecież wyraźnie mi dziewczyna napisała "żebym się tu nie pokazywała! " ta co ma psa jako zdjęcie @Gabi2020
martini87
Ja też mam tyłozgięcie.. Czyli leżysz na brzuchu a pod brzuchem poduszka?Tylko ze mój się może zorientować, bo zaraz po leżę na brzuchu z poduszka [emoji16] Zalecenie od gina ze względu na tyłozgięcie macicy, ale rzeczywiście działa bo przy innych pozycjach większość żołnierzyków ucieka.
Edytak166
Jest pisane dziewczyny musimy myśleć pozytywnie glowa tez tu robi swoje ja za dużo mysle i mam blokadę psychiczną nie mogę się odblokować kiedy mam owulacje jak diabeł wcielony już trzeba dzialac i nie dzialam dla przyjemności tylko myślę czy wkoncu sie udaMi też się śnią dzieci, że są czyjeś ale tak jakby moje albo, że jestem w ciąży, poród mi się snil i te testy z II
ostatnio też rozmyślałam, że może nie jest mi pisane..
Wesoła_Aga
Skąd wy macie te siły na starania?
Wiesz Aniu może i dla Ciebie śmieszne, miałaś ochotę to trzeba było zrobić to tutaj A nie na innej grupie i to w taki sposób. Dziewczyny się tu otwierają opowiadają o tym co je boli smuci martwi i nasmiewanie się w taki "infantylny" sposób jest po prostu słabe. Z całym szacunkiem ale nie pozdrawiamTamte dziewczyny nadal tu są! Wiec czytają .
I tu też miałam napisać tylko jak zjem a już zjadłam.
Dla mnie jest to śmieszne możesz się zgodzić lub nie ze by mówić w pracy ze się jest w ciąży jak się dowodów nie ma . Ale to moje zdanie.
Edytak166
Też często się zastanawiam dlaczego trafiło na nas wszyscy wokol maja dzieci tylko nie my dlaczego właśnie my ale odpowiedzi jeszcze nie znalazłam ciężkie to jest najgorsze pytania kiedy my nie chce mi sie tłumaczyć ze się staramy nie wychodzi itp ludzie naciskaja ale madry nie zapyta domysli sie A głupich trzeba unikaćJa myślę że w końcu na każdego przyjdzie pora. I jeśli nie teraz to tam na górze ktoś uznal ze to jeszcze nie ten moment
Może zareagowałam zbyt nerwowo i za to powinnam przeprosić. Nie wyrzucam cię stąd. Ale mówię wprost twoje zachowanie mi się nie podoba i twoja reakcja po tym wszystkim też. Powiedzialam a właściwie napisalam w złości parę rzeczy których nie powinnam. I nie wyrzucam cię stąd nie mam takiego prawa. Chcesz to zostań. Jedyne co mogę napisać to nie chce aby na jakimkolwiek innym wątku pojawiły się słowa o mnie i tyle. Ale na pewno nie wyrzucam cię stądPrzecież wyraźnie mi dziewczyna napisała "żebym się tu nie pokazywała! " ta co ma psa jako zdjęcie @Gabi2020
I skonczmy temat bo wole pisać o seks ach, ouwalcji i obserwacji śluzu przy zapłodnieniu serio.
Wesoła_Aga
Wiesz Aniu może i dla Ciebie śmieszne, miałaś ochotę to trzeba było zrobić to tutaj A nie na innej grupie i to w taki sposób. Dziewczyny się tu otwierają opowiadają o tym co je boli smuci martwi i nasmiewanie się w taki "infantylny" sposób jest po prostu słabe. Z całym szacunkiem ale nie pozdrawiam
Przestań już drążyć temat. Co ci to da? Nic. Już te osoby co chciały, wypowiedziały siię co o tym myślą i wystarczy.
Przestańmy dolewać oliwy do ognia, kobitki.
reklama
Ty chyba nadal nie rozumiesz że tu nie chodzi O TWOJE ZDANIE- do którego masz prawo tylko o formę i sposób przekazuBo dla mnie to śmieszne nawet nie wiem która dziewczyna to napisała fajnie ze szef fajnie zareagował. Same tu wszystkie pisalyscie ze tak wcześnie się nie mówi w pracy ze musi być przyrost zapomnialyscie o tym dla mnie to nadal dziwne jest jak można ogłosić w pracy ze się jest chyba w ciąży jak się nie wie