reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
.
Ola ale dziewczyny nie mialy chyba na mysli tego, zeby stad uciekac... raczej chodzi o to, ze ja nawet czytajac wczoraj wieczorem posty zauwazylam, ze mniej rozmow jest na temat starania a wiecej na temat testow ciazowych, samopoczucia, rwania i ciagniecia w podbrzuszu... a mysle, ze nielatwo takie cos czytac, gdy czlowiek stara sie o dzidzie. Mysle, ze dziewczyny z checia wysluchaja rad jak udalo sie innym zajsc w ciaze, jakie testy robily ouwlacyjne, jak czesto sie kochaly, itd ale ja sama chociaz jestem w ciazy to na temat moich dolegliwosci pisze na lipcowych mamusiach bo mysle, ze dziewczyny nie chca tutaj sluchac, ze znowu kogos ciagna wiezadla, jakie ma zachcianki (szczerze to 2 dni po spodziewanej @ ja osobiscie uwazam ze na zachcianki jeszcze raczej troche za wczesnie ;) albo po raz setny ogladac jeden i ten sam test ciazowy :)
Dziewczyny nie uciekajcie potem jak będę chciała się czegoś dowiedzieć to będę musiała wchodzić na wątek udało się .
@olaaa7 kto nam rady będzie dawał ?
Fakt rozmowy o zachciankach można pogadać na wątku udało się a nam tu co zrobić żeby się udało . Jak wy wszystkie znikniecie z tego wątku to ja za wami na udało się choć w ciąży nie jestem 😭

Wiecie co dopadlo mnie teraz dziwne przeczucie ze jednak coś z tego będzie i owu się przesunęła 🧐

Kurde ja też mam takie dziwne przeczucia/uczucia od kilku dni że się udało. Nie chcialam tu o tym pisac..Boję się o tym myśleć i żeby się nie nakręcać cały czas sobie wmawiam ze nie moglo sie udać tak o za 1 razem..

Ja też się już przeniosłam. Dziś druga beta (oby pięknie rosła), więc czas najwyższy. Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamy, te w ciąży i te jeszcze przed, bo wierzę, że przyjdzie i na Was pora. Powodzenia dziewczyny! Trzymam kciuki [emoji7][emoji110]
Daj znać tu o twojej drugiej becie żebyśmy wiedziały jaki jest prawidłowy przyrost takie doświadczenia to zawsze na probsie 😂

Kurde ja też mam takie dziwne przeczucia/uczucia od kilku dni że się udało. Nie chcialam tu o tym pisac..Boję się o tym myśleć i nie żeby się nie nakręcać cały czas sobie wmawiam ze nie moglo sie udać tak o za 1 razem..
Dopuszczam do siebie myśl ze moge sie mylić. Ale mam takie dziwne przeczucie. I boje się jak cholera ale z drugiej strony tym razem musi być dobrze

reklama
Do góry