reklama
Ja bylam dzisiaj, niestety 0.1Jutro idę na betę
.
@olaaa7 kto nam rady będzie dawał ?
Fakt rozmowy o zachciankach można pogadać na wątku udało się a nam tu co zrobić żeby się udało . Jak wy wszystkie znikniecie z tego wątku to ja za wami na udało się choć w ciąży nie jestem
Dziewczyny nie uciekajcie potem jak będę chciała się czegoś dowiedzieć to będę musiała wchodzić na wątek udało się .Ola ale dziewczyny nie mialy chyba na mysli tego, zeby stad uciekac... raczej chodzi o to, ze ja nawet czytajac wczoraj wieczorem posty zauwazylam, ze mniej rozmow jest na temat starania a wiecej na temat testow ciazowych, samopoczucia, rwania i ciagniecia w podbrzuszu... a mysle, ze nielatwo takie cos czytac, gdy czlowiek stara sie o dzidzie. Mysle, ze dziewczyny z checia wysluchaja rad jak udalo sie innym zajsc w ciaze, jakie testy robily ouwlacyjne, jak czesto sie kochaly, itd ale ja sama chociaz jestem w ciazy to na temat moich dolegliwosci pisze na lipcowych mamusiach bo mysle, ze dziewczyny nie chca tutaj sluchac, ze znowu kogos ciagna wiezadla, jakie ma zachcianki (szczerze to 2 dni po spodziewanej @ ja osobiscie uwazam ze na zachcianki jeszcze raczej troche za wczesnie albo po raz setny ogladac jeden i ten sam test ciazowy
@olaaa7 kto nam rady będzie dawał ?
Fakt rozmowy o zachciankach można pogadać na wątku udało się a nam tu co zrobić żeby się udało . Jak wy wszystkie znikniecie z tego wątku to ja za wami na udało się choć w ciąży nie jestem
Wiecie co dopadlo mnie teraz dziwne przeczucie ze jednak coś z tego będzie i owu się przesunęła
Kurde ja też mam takie dziwne przeczucia/uczucia od kilku dni że się udało. Nie chcialam tu o tym pisac..Boję się o tym myśleć i żeby się nie nakręcać cały czas sobie wmawiam ze nie moglo sie udać tak o za 1 razem..
Daj znać tu o twojej drugiej becie żebyśmy wiedziały jaki jest prawidłowy przyrost takie doświadczenia to zawsze na probsieJa też się już przeniosłam. Dziś druga beta (oby pięknie rosła), więc czas najwyższy. Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamy, te w ciąży i te jeszcze przed, bo wierzę, że przyjdzie i na Was pora. Powodzenia dziewczyny! Trzymam kciuki [emoji7][emoji110]
Dopuszczam do siebie myśl ze moge sie mylić. Ale mam takie dziwne przeczucie. I boje się jak cholera ale z drugiej strony tym razem musi być dobrzeKurde ja też mam takie dziwne przeczucia/uczucia od kilku dni że się udało. Nie chcialam tu o tym pisac..Boję się o tym myśleć i nie żeby się nie nakręcać cały czas sobie wmawiam ze nie moglo sie udać tak o za 1 razem..
Mikstura
Fanka BB :)
Lipa [emoji58]
Ja bylam dzisiaj, niestety 0.1
reklama
Dopuszczam do siebie myśl ze moge sie mylić. Ale mam takie dziwne przeczucie. I boje się jak cholera ale z drugiej strony tym razem musi być dobrze
Oby trzymam kciuki