ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Właśnie odebrałam wynik. Pierwsza 20.01- 58.90, druga 30.01- 181.50
Po 10 dniach była druga?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie odebrałam wynik. Pierwsza 20.01- 58.90, druga 30.01- 181.50
no wlasnie ja tez sie zastanawiam...Po 10 dniach była druga?
Gratuluję rosnijcie zdrowo . Piękny przyrost właśnie z mojego doświadczenia i z doświadczenia dziewczyn zał ważyłam ze na samym początku rośnie nawet 200% to dobry znakWłaśnie odebrałam wynik. Pierwsza 20.01- 58.90, druga 30.01- 181.50
Po 10 dniach była druga?
Ja tez sie wybiera w 22 we wtorek na progesteron nic wiecej sie nie robi w tym dniu musze doczytać, zastanawiam sie czy nie zrobic tsh ale moze poczekam do@ ciekawi mnie czy od odstatniego sie cos zmienilo.Ja ostatnio robiłam w 22 i wyszedł bardzo ładny [emoji14] a w 11 dc tragedia 0.3
To super przyrost [emoji846][emoji846] rośnijcie zdrowo [emoji7]Pomyłka. Pierwsza 28. Już poprawiłam
Mnie dzisiaj popołudniu jak zlapala glowa to leze i czuje jakby mi kialy oczy wyjsc i jak wstane to chyba zwymiotuje a do poludnia tak dobrze sie czulamJa miałam mdłości 11dpo [emoji4]
Co za burak. Moze lepiej żeby poszła się skonsultować z innym ginem ???Dziewczyny moja siostra miała dziś mega nieprzyjemna wizytę u ginekologa...
Jest 2 tyg po spodziewanej @ testy mega grube krechy w pon Beta 1010
dziś podczas wizyty ginekolog powiedział że pęcherzyk jest za mały jak na ten tydzień i że lepiej żeby to nie była ciąża bo jest za gruba rozumiecie co za cham....
Zgłosiłabym to gdzieś. A jak nie ma do tego instytucji chociaż rzecznik praw pacjenta? To mimo wszystko obsmarowalabym mu wszędzie dupe.Dziewczyny moja siostra miała dziś mega nieprzyjemna wizytę u ginekologa...
Jest 2 tyg po spodziewanej @ testy mega grube krechy w pon Beta 1010
dziś podczas wizyty ginekolog powiedział że pęcherzyk jest za mały jak na ten tydzień i że lepiej żeby to nie była ciąża bo jest za gruba rozumiecie co za cham....