reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

I jak wrażenia? [emoji846][emoji846]
Na jakim etapie jesteś teraz bo już się pogubiłam kto kiedy testuje? [emoji846]
Kiedy masz wizytę teraz?
Jestem bardzo zadowolona z opieki [emoji4] tak jak pisałaś dr ma mnóstwo pozytywnych komentarzy i wszystkie to szczera prawda. Ja jestem po dwóch stratach i potrzebowałam żeby ktoś się mną zajął.. Jestem na takim etapie że w niedzielę testuję, zobaczymy co z tego będzie [emoji6][emoji4]

reklama
Jestem bardzo zadowolona z opieki [emoji4] tak jak pisałaś dr ma mnóstwo pozytywnych komentarzy i wszystkie to szczera prawda. Ja jestem po dwóch stratach i potrzebowałam żeby ktoś się mną zajął.. Jestem na takim etapie że w niedzielę testuję, zobaczymy co z tego będzie [emoji6][emoji4]

To bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki.
Ja zawsze wychodzę od niego taka spokojna [emoji4]

Ale że jak wtedy ustami zapładnia? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji85][emoji85][emoji85]
Generalnie to najlepiej jest jak para ma orgazm w tym samym czasie, wowczas plemniki się tak jakby wsysają [emoji16][emoji16][emoji16]
Jednoczesny orgazm sprzyja zapłodnieniu
Aaaaa i jeszcze ostatnio czytałam badania, ze sex oralny również sprzyja płodności...

Ale że jak wtedy ustami zapładnia? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji85][emoji85][emoji85]

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] nieeeeee... ale tez taka myśl miałam jak przeczytałam nagłówek.. chodzi o to, ze jak kobieta połyka spermę to potem jej organizm ja, ze tak to określę, lepiej toleruje i to niby zwiększa szanse na zajście w ciąże [emoji23][emoji23][emoji23]🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Cześć dziewczyny. Wizyta w lutym A dostałam opis mojego hsg. Podobno lewy był niedrozny A został odblokowany. Resztę dowiem się na wizycie.ktos taki opis miał? Bolało jak cholera :(
Ja miałam wczoraj hsg. Ból był nawet znośny, panika przed większa niż to było warte. Lekarz powiedzial, że w lewym poszło od razu czyli był drozny, przy prawym dopiero po chwili więc był delikatnie przytkany. Niestety wypisu nie mam bo musiałam iść do pracy, a na wypis niestety bym sobie "trochę" poczekała, więc nie wiem jak wygląda wypis. A długo musisz czekać do wizyty?

Wiem wiem. Sama się nakręcam! Nie wiem po co się steruje. Dzwoniłam do giną powiedział że przyrost zawodowy. Za 10 dni mam przyjechać [emoji4]
Verona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masz bardzo ladny przyrost! bardzo prawidlowy wiec przestan panikowac!!! bo sama siebie nakrecasz niepotrzebnie! dzidziusiowi potrzeba spokoju i radosci a nie Twojego co chwilowego szukania problemow bo beta nie taka, bo kreska na tescie za jasna! musisz opanowac emocje, kazda kobieta ma inny przyrost, niewazne, ze ktoras w tym samym dniu cyklu ma bete 3 razy wyzsza niz Twoja, wazny jest sam przyrost % a nie jej wartosc w dany dzien. podejdz do tego na spokojnie.... przeciez napisane, ze przyrost hormonu jest w normie wiec czym sie stresujesz tym razem? bo ja juz zauwazylam, ze Ty jak dziewczyny pisza jakies rady to rzucasz sie, ze chcesz myslec pozytywnie a co chwile tak naprawde sama sobie wymyslasz problemy, jak nie porownujesz czyjes testy to wymyslasz, ze moze beta za niska bo tamta miala wysoka, to zle a moze tamto. mysl pozytywnie! zero stresu bo to najwazniejsze teraz!

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] nieeeeee... ale tez taka myśl miałam jak przeczytałam nagłówek.. chodzi o to, ze jak kobieta połyka spermę to potem jej organizm ja, ze tak to określę, lepiej toleruje i to niby zwiększa szanse na zajście w ciąże [emoji23][emoji23][emoji23][emoji2370][emoji2370][emoji2370]
Fuck to ja chyba powinnam mieć już niezłą gromadkę [emoji23][emoji23]

reklama
Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z tą owulacją. Czy pęcherzyki są zawsze i nie pękają czy w bywa że w danym cyklu nie ma pęcherzyków w ogóle?
A jeśli są i nie pękają to powinna być torbiel zawsze przy braku owulacji?

Czy jak pójdę do gina na usg i nie będzie pęcherzyków (jeśli tak bywa) to da mi coś na ich pojawienie się czy ten cykl będzie już stracony? [emoji85]

Do góry