reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny jak to jest u was z tymi staraniami? Co ile dni staracie się żeby te przytulanki były?
kazda chyba ma inaczej :) mi ginekolog powiedziala, ze najlepiej co 2-3 dni przez caly cykl, nie tylko w plodne, wtedy plemniki zyja we mnie caly czas. Jesli jest gorszej jakosci nasienie, lepiej w okolicach owulacji co drugi dzien bo z kazdym niem plemniki slabna. my sie kochalismy w niedziele i w srode, w srode mialam owulacje i zaskoczylo :)

A dzisiaj co gotujecie czyzby ogorkowa😂u mnie dzisian smak na pomodorowa i krokiery radio gra zeby za duzo nie myslec i musi dzisiaj zleciec
ja dzisiaj devolaje z piersi kurczaka z serem, pieczarkami i ogorkiem kiszonym, ziemniaczki i surowka mysle jablko marchewka bo ostatnio najbardziej mi smakuje. ewentualnie moze zrobie cwikle..

U mnie nawet Tolek wczoraj mówi że on nie chce rosołu tylko ogórkową [emoji16] widać że nieświadomie mu się rodzeństwo marzy [emoji846]

Do staraczek jeszcze nie zaciazonych mam pytanko. Czy psychika kobiety tak bardzo chcę mieć dziecko że może dawać fejk symptomy? Miałyście kiedyś tak?
Od rana mam mdłości, serio, ale takie konkretne. 12 dpo więc teoretycznie za szybko. Nie chcę kolejny raz sobie robić złudnych nadziei. Na początku myślałam że to z głodu ale nie. Zjadalam śniadanie i to samo [emoji846]

O mamuniu... Siedzę w pracy i tylko lykan ślinę. Czuje się jakbym maila jakieś zatrucie pokarmowe. Mdli mnie niesamowicie. Na betę nie mam jak się wyrwać z pracy, do okresu 2 dni. Jak @ nie przyjdzie to zrobię betę ale to wypadałoby w sobotę. Tylko luxmed pobiera w sobotę. Ale widzę że czas na wyniki to do 5 dniach roboczych [emoji44][emoji44] któras robiła w sobotę? I było szybciej? Bo jak tam to bardziej mi się opłaca w poniedziałek podjechać i zrobić

Na wigilijnej w sobote do 11 jest Diagnostyka otwarta i wynik tez w sobotę [emoji846]

reklama
Ja rowniez. Zycze wszystkim dziewczynom upragnionych dwoch kresek :) a niektorym nieco zluzowania gumki w majtkach, bo kazda z nas zaczyna tak samo. A watek mimo ze dotyczy staran zawsze moze wskazac droge, podpowiedziec. No i fajnie ze do czasu byly luzne rozmowy o wszystkim i o niczym :) Dziekuje za otrzymane wsparcie, za dobry wzrok, za odpowiedzi na pytania i podtrzymywanie na duchu. No i zapraszam te ktorym sie udalo na pazdziernikowki :)
To ja się żegnam w takim razie z tym wątkiem. Mam nadzieję, że ujrzycie szybko swoje II kreski :)

Do góry