locala
Fanka BB :)
Najjaśniejsza kreska przy becie ponad 400, najciemniejsza przy becie blisko 1000. Także spokojnie kochana [emoji6]To ile Ty już była się miałaś takie tłuste krechy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najjaśniejsza kreska przy becie ponad 400, najciemniejsza przy becie blisko 1000. Także spokojnie kochana [emoji6]To ile Ty już była się miałaś takie tłuste krechy?
Przejdź ma październikowe mamy tam vedzie łatwiej bo dziewczyny są na tym
Samym etapie ciąży to łatwiej porównywać i zapytać o cokolwiek. Ty się już wystaralas masz teraz inne „problemy”
Najjaśniejsza kreska przy becie ponad 400, najciemniejsza przy becie blisko 1000. Także spokojnie kochana [emoji6]Zobacz załącznik 1074199
Myślicie, że jak jutro pójdę na bete, to jeżeli jest już coś na rzeczy to wykryje? Po prostu pewne zmiany szykują się i ew ciąża miałaby bardzo duże znaczenie. A po weekendzie może być za późno na zmianę decyzji. Zobacz załącznik 1074021
Zaraz Ci policzę czekajTo ile Ty już była się miałaś takie tłuste krechy?
Ja tam jestem! [emoji23][emoji16] Ale obiecałam dziewczynom że ich nie opuszczę i będę się tu udzielać [emoji23][emoji23][emoji23]
Zazdroszczę tych smaków, ja nie mam w sumie na nic. Mogłabym najlepiej nie jeść wcale bo wszystko jem z niesmakiem.Ja miałam już dzisiaj takie smaka że masakra. Ja WGL mam ochotę na kwaśna, sok jabłkowy tylko pije [emoji23][emoji23][emoji23]
Zazdroszczę tych smaków, ja nie mam w sumie na nic. Mogłabym najlepiej nie jeść wcale bo wszystko jem z niesmakiem.
Wiesz co No ale to trochę inny wątek moim zdaniem i tematy.