reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
O mamuniu... Siedzę w pracy i tylko lykan ślinę. Czuje się jakbym maila jakieś zatrucie pokarmowe. Mdli mnie niesamowicie. Na betę nie mam jak się wyrwać z pracy, do okresu 2 dni. Jak @ nie przyjdzie to zrobię betę ale to wypadałoby w sobotę. Tylko luxmed pobiera w sobotę. Ale widzę że czas na wyniki to do 5 dniach roboczych [emoji44][emoji44] któras robiła w sobotę? I było szybciej? Bo jak tam to bardziej mi się opłaca w poniedziałek podjechać i zrobić

Pewnie że musi być!!! [emoji173][emoji7][emoji7]Czułość testu 25 i ledwo widać cokolwiek [emoji58]Zobacz załącznik 1074167
Wrzucałam wczoraj porównanie moich chińczyków tych samych.. Musiałam te trzy dni temu mieć już bete ponad 100, a kreska była jaśniejsza niż Twoja, meeega blada.. A po dwóch dniach już piękna.. Więc to normalne że taka wyszła..

Ja nie robiłam w luxmedzie. Ja robiłam w VitaLabo. W niedzielę w szpitalu w Bydgoszczy. Wynik było 1.5 h
O mamuniu... Siedzę w pracy i tylko lykan ślinę. Czuje się jakbym maila jakieś zatrucie pokarmowe. Mdli mnie niesamowicie. Na betę nie mam jak się wyrwać z pracy, do okresu 2 dni. Jak @ nie przyjdzie to zrobię betę ale to wypadałoby w sobotę. Tylko luxmed pobiera w sobotę. Ale widzę że czas na wyniki to do 5 dniach roboczych [emoji44][emoji44] któras robiła w sobotę? I było szybciej? Bo jak tam to bardziej mi się opłaca w poniedziałek podjechać i zrobić

A jaka Ty miałaś wczoraj bete bo kurde już zapomniałam! [emoji23][emoji23] A testy widziałam faktycznie słabo było widać.
Wrzucałam wczoraj porównanie moich chińczyków tych samych.. Musiałam te trzy dni temu mieć już bete ponad 100, a kreska była jaśniejsza niż Twoja, meeega blada.. A po dwóch dniach już piękna.. Więc to normalne że taka wyszła..

Mówi Ci! Coś w tym było! Miałaś takie piękne kreski tłuste więc caly pigment rozdzielilas na nas [emoji23][emoji23][emoji23]
Tyle że moje tłuste krechy były z wiadomego powodu 🤦‍♀️

Ja robiłam ale nie w luxmedzie, rano miałam pobranie a wyniki było koło 15.

reklama
Do góry