reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Nie mam prawa jazdy niestety i nie będę miała czym dojechać do roboty:(
Kurde ☹️ to rób kolejnego sikanca jutro albo pojutrze. Kreska powinna ciemnieć już jeśli jest ciąża. Ino nie te pinki oszukańcze 😡 kurde też durna to kupiłam i pewnie nawet go nie zrobię bo boję się że coś zobaczę i się rozczaruje tylko.

A mnie nie przez mdlosci :) po prostu sie chcialo :) mdlosci nie mialam :)
Nooo a męczyły mnie okropne mdlosci aż do 2 trymestru i nie dawałam rady zjeść coś wartościowego. Zazwyczaj biała bułka z czymś tam. I zapychanie później rogalikami, ciasteczkami bo po nich nie chciało mi się wymiotować więc tak ciągnęłam. Wszystko inne mi śmierdziało, nie smakowało.

reklama
Farciara 😃 mam nadzieję, że i u mnie waga nie poleci jakoś dramatycznie zaś. Trzeba się pilnowac po prostu i ruszać jak najwięcej. Choć znam i takie co się pilnowały, ruszały a i tak kończyly z +10kg na wadze bo metabolizm zwolnił okropnie.
matko... 10 to ja sie modle zeby miec a nie 3 razy tyle. ja mialam plany wlasnie takie jak Ty... duzo aktywnosci, swiezego powietrza, zbilansowana dieta. czekalam do 2 trymestru z cwiczeniami. tydzien temu poszlam do ginekologa, zakaz seksu, aktywnosci fizycznej, zalecane powolne lecz dlugie spacery. moja waga chyba slyszala, co mowi ginekolog bo pokazuje coraz wiecej 😂😂😂 jesc musze zeby dzidzius rosl. jedyne co, to zrezygnowalam z ziemniakow, bialego ryzu i makaronu. do tego mam zatwardzenie wiec plus taki, ze jak juz ide na dwojeczke to waga pokazuje od razu -2kg 😅😅😅

Do góry