reklama
Matka. Wariatka
Fanka BB :)
Kurde to rób kolejnego sikanca jutro albo pojutrze. Kreska powinna ciemnieć już jeśli jest ciąża. Ino nie te pinki oszukańcze kurde też durna to kupiłam i pewnie nawet go nie zrobię bo boję się że coś zobaczę i się rozczaruje tylko.Nie mam prawa jazdy niestety i nie będę miała czym dojechać do roboty
Rudaa94
A mnie nie przez mdlosci po prostu sie chcialo mdlosci nie mialam
Nooo a męczyły mnie okropne mdlosci aż do 2 trymestru i nie dawałam rady zjeść coś wartościowego. Zazwyczaj biała bułka z czymś tam. I zapychanie później rogalikami, ciasteczkami bo po nich nie chciało mi się wymiotować więc tak ciągnęłam. Wszystko inne mi śmierdziało, nie smakowało.
Matka. Wariatka
Japierdziele beta za 65zl?!?!?! Popieprzylo ich? Takiej ceny jeszcze nigdzie nie widziałam... U mnie wszędzie cena waha się między 22-29zl a tu tyle forsy...Ja czekam na bete [emoji4] Robię na miejscu za te 65 zł bo nie chce mi się jeździć [emoji23]
Rudaa94
A ja sie zastanawialam czy Ty przypadkiem jeszcze nie spisz
Ja czekam na bete [emoji4] Robię na miejscu za te 65 zł bo nie chce mi się jeździć [emoji23]
Matka. Wariatka
No i oczywiście trzymam kciuki. Jak za taką kasę to powinna być mega wysokaJa czekam na bete [emoji4] Robię na miejscu za te 65 zł bo nie chce mi się jeździć [emoji23]
Rudaa94
Dokladnie chyba ze do pobrania krwi stawiaja obiad to wtedy cene zrozumiem
Wlasnie.... ide zjesc obiad na sniadanie, pozniej obiad na obiad
Zaszalalam z ilosciq spaghetti wczoraj ...
No i oczywiście trzymam kciuki. Jak za taką kasę to powinna być mega wysoka [emoji23]
Wlasnie.... ide zjesc obiad na sniadanie, pozniej obiad na obiad
Zaszalalam z ilosciq spaghetti wczoraj ...
Ostatnia edycja:
Matka. Wariatka
I masaż stóp wtedy ok, może być taka cena. Straszne zdzierstwo. Jeszcze jakby wynik byl np po 15 min czy coś to bym zrozumiała cenę.Dokladnie chyba ze do pobrania krwi stawiaja obiad to wtedy cene zrozumiem
Mimi9065
To rozumiem że pinki oszukują na pozytyw ?Kurde ☹ to rób kolejnego sikanca jutro albo pojutrze. Kreska powinna ciemnieć już jeśli jest ciąża. Ino nie te pinki oszukańcze kurde też durna to kupiłam i pewnie nawet go nie zrobię bo boję się że coś zobaczę i się rozczaruje tylko.
reklama
wiola0904
matko... 10 to ja sie modle zeby miec a nie 3 razy tyle. ja mialam plany wlasnie takie jak Ty... duzo aktywnosci, swiezego powietrza, zbilansowana dieta. czekalam do 2 trymestru z cwiczeniami. tydzien temu poszlam do ginekologa, zakaz seksu, aktywnosci fizycznej, zalecane powolne lecz dlugie spacery. moja waga chyba slyszala, co mowi ginekolog bo pokazuje coraz wiecej jesc musze zeby dzidzius rosl. jedyne co, to zrezygnowalam z ziemniakow, bialego ryzu i makaronu. do tego mam zatwardzenie wiec plus taki, ze jak juz ide na dwojeczke to waga pokazuje od razu -2kgFarciara mam nadzieję, że i u mnie waga nie poleci jakoś dramatycznie zaś. Trzeba się pilnowac po prostu i ruszać jak najwięcej. Choć znam i takie co się pilnowały, ruszały a i tak kończyly z +10kg na wadze bo metabolizm zwolnił okropnie.