reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kochana nie smutaj! Jak masz owu dziś to pewnie że jest duża szansa. Mi się wydaje że ja zaszlam właśnie 3 dni przed owu [emoji4]
Dzisiaj nie - dziś dopiero wyszedł test LH (wczoraj negatyw).
Wiec owulacja pewnie jutro (bo 24-36h)
Skoro owu jutro to ten stosunek z poniedziałku za wcześnie.
A ja w domu dopiero w piątek...

Hahaha widzę że taki jest dobry jak mój! [emoji23][emoji23][emoji23] Mojemu daj tylko miecho to kobito! Masakra. Powiedziałam mu że sklery dostanie w wieku 40 lat od tego mięsa, a zupa daj spokój jak mu postawię zje, powie że się napił no A teraz by coś zjadł [emoji23][emoji23][emoji23] Patologia! [emoji23][emoji23]
Sie nie śmiej. Ale ja sie zupa nie najadam. Musi bych drugie danie koniecznie mięcho. Moj tak samo. Dzisiaj wysłał mi to:

Załączniki

• cca8e7b2-eef3-4b83-9234-c095ae37f624.png
    cca8e7b2-eef3-4b83-9234-c095ae37f624.png
    1,8 MB · Wyświetleń: 85
Plemniki mogą na spokojnie poczekać do 72h czyli 3 dni [emoji4] Stosunek w poniedziałek, a jutro czwartek więc na spokojnie moim zdaniem! Nic się nie bój jak będzie mialo sie udać to napewno się uda! Ja będę bardzo trzymać za Ciebie kciuki! [emoji109][emoji109][emoji109]

Hahah [emoji23][emoji23][emoji23] Ja wgl malo mięsa jestem bo z wpieprzowgo lubię tylko schab i to nie kotlety A taki upieczony na sos Ala bitki [emoji23] I pierś z kurczoka reszta może nie istnieć [emoji23][emoji23][emoji23]
Sie nie śmiej. Ale ja sie zupa nie najadam. Musi bych drugie danie koniecznie mięcho. Moj tak samo. Dzisiaj wysłał mi to:

Plemniki mogą na spokojnie poczekać do 72h czyli 3 dni [emoji4] Stosunek w poniedziałek, a jutro czwartek więc na spokojnie moim zdaniem! Nic się nie bój jak będzie mialo sie udać to napewno się uda! Ja będę bardzo trzymać za Ciebie kciuki! [emoji109][emoji109][emoji109]

Dziękuje ❤️
Mój teraz nawet sprawdził ze ma samolot jutro wieczorem i się pyta czy przylecieć, skoro ja nie mogę :p owulacja owulacją ale mam za to najwspanialszego mężczyznę na świecie 😍

reklama
Spokojnie to znaczy ze owu będzie dopiero jutro lub w piątek rano wiec na dzień dobry jak wejdziesz do domu nic nie mów tylko się z mężem dobrze przywitaj i będzie git

Do góry