reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
To ja już nie wiem o mam robić! W dupie!!!
ja Ci nie powiem co robic ale jesli sie na jakiekolwiek badania zdecydujesz to powtarzaj je w tym samym laboratorium bo tylko dolozysz sobie stresu jesli normy badz wyniki beda inne. kazde laboratorium korzysta z innego sprzetu a co za tym idzie, maja rozne normy pomiarow. nawet ginekolodzy zalecaja, zeby korzystac z jednego labo...

Dobę zrobię jutro progeteron i bete A ile kosztuje badanie progeteronu? Bo u mnie za bete wołają 65 zl
To ja już nie wiem o mam robić! W dupie!!!
Powinno się zrobić w jednym ale jak zrobisz w drugim i bd przyrost to przecież ok.
Dwa progesteron jest hormonem pulsacyjnie wypuszczanym do krwi a co za tym idzie jednorazowy wynik nie zawsze jest miarodajny - tak mi powiedziano jak go zbadalam na własną rękę. Aby był miarodajny trzebaby chyba dwa razy zbadać w ciągu doby tak gdzieś czytałam.
Ale betę możesz zrobić gdzieś indziej najważniejszy jest przyrost.

Egzamin mam i nie wyrobie :( chyba ze rano ...
To w piątek albo po weekendzie :)

No nie mam mieszkam w małym grajdole [emoji23][emoji23] Jedno labo i to jeszcze w przychodni... chyba zw poskocze do szpitala jutro będzie pewnie taniej Ale już w innym labo będzie wykonane. Ale chyba to nie ma znaczenia ważne żeby było badanie
W innym nie ma sensu robić chyba, że będziesz powtarzać po 48godz znowu ;)
Ja za Betę i PRG płaciłam po 45zł za każde ale 65zł to już złodziejstwo :/

Weź pokaż ten test z rana
emoji4.png
Weź pokaż ten test z rana
emoji4.png
Weź pokaż ten test z rana [emoji4]
Dodam zdjęcie jak zjem ogórkową:)

matko!!! to Wy juz emerytki :D haha. ja mam 35 (jeszcze przez 2,5miesiaca, zeby nie bylo, ja do ostatniego dnia przed urodzinami mowie ze mam 35) i co z tego? to tylko liczba... dziewczyny, toc pol zycia za soba nawet jeszcze nie mamy (ja planuje zyc minimum te 80lat, mam mlodszego chlopa wiec zeby sie nie wyszalal czasem beze mnie za duzo 🤪 [emoji23] [emoji23] [emoji23] ) jestemy mlode dziewczynki! juz to kiedys mowilam... dla mnie starosc bedzie wtedy gdy nie bede wiedziala co jest gorsze. alzhaimer bo zapomnialam wypic czy parkinson bo porozlewalam :D a teraz to dopiero zaczyna sie ta piekniejsza czesc zycia...

Polać jej [emoji23]

reklama
Do góry