reklama
Saneatsui
Fanka BB :)
Ale jednak stężenie w krwi jest wyższe niż w moczu więc pewnie czułość wysoka.Pisało że wyczuwa przy 25 więc nie wiem
Chociaż mnie tam na sikancu o czułości 10 wykryli ciążę przy bhcg w krwi 8.4 także magia
bleucoco
To z piersiami też tak mam. Na test jeszcze za wcześnie u mnie...Do tego mam podobno twarde piersi ogl zawsze jedna mam większą od drugiej teraz jak by prawie takie same sitko bolały teraz już mniej ale przy naciska iu na piersi bolą i czuję jak by były trochę cięższe
Przepłakałam właśnie cały film. Boże jak mi się zebrało. Nie mogę tego powstrzymać
Lilka2304
Mój chlopak ma 3 % zdalnych plemniczkow do zapłodnienia staramy się już 2 lata więc jak wyszło to. Będzie cud bo w tamtym miesiącu było tak po prostu nie dla starań a dla nas
Ale jednak stężenie w krwi jest wyższe niż w moczu więc pewnie czułość wysoka.
Chociaż mnie tam na sikancu o czułości 10 wykryli ciążę przy bhcg w krwi 8.4 także magia
Lilka2304
To urocze ja mam tak przy takich smutniejszych wątkach filmu bądź bajki ostatnio ryczalam na krainie lodu 2
To z piersiami też tak mam. Na test jeszcze za wcześnie u mnie...
Przepłakałam właśnie cały film. Boże jak mi się zebrało. Nie mogę tego powstrzymać
Robiła któraś może test domowy ciążowy z krwi
Właśnie dzisiaj zamówiłam ale jedną z motywacji było poczekanie z testowaniem, bo minie nie kilka dni, aż go do apteki dostarczą. Może dzięki temu nie będzie mnie kusić kupowanie testów na zakupach, bo szkoda mi będzie wydać więcej [emoji23]
teoretycznie powinien też być bardziej wiarygodny, stężenie betahcg w krwi jest wyższe niż w moczu i stałe w ciągu dnia. Martwi mnie tylko czy dam radę z tym kłuciem [emoji26]
Ostatnia edycja:
Lilka2304
Bałam. Się tego klucila ale to było szybciutko na yt jest poradnik jak prawidłowo zrobić ten test ale boję się że może kłamać zrobiłam test z moczu i widać na nim cirniutka kreseczki ledwo widziała na zdj więc [emoji20]
Właśnie dzisiaj zamówiłam ale jedną z motywacji było poczekanie z testowaniem, bo minie nie kilka dni, aż go do apteki dostarczą. Może dzięki temu nie będzie mnie kusić kupowanie testów na zakupach, bo szkoda mi będzie wydać więcej [emoji23]
teoretycznie powinien też być bardziej wiarygodny, stężenie betahcg w krwi jest wyższe niż w moczu i stałe w ciągu dnia. Martwi mnie tylko czy dam radę z tym kłuciem [emoji26]
sundee23
Zrób!Myślę czy nie iść dziś zrobić bety ale boję się co myślicie?
reklama