reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Do tego mam podobno twarde piersi ogl zawsze jedna mam większą od drugiej teraz jak by prawie takie same sitko bolały teraz już mniej ale przy naciska iu na piersi bolą i czuję jak by były trochę cięższe

reklama
Do tego mam podobno twarde piersi ogl zawsze jedna mam większą od drugiej teraz jak by prawie takie same sitko bolały teraz już mniej ale przy naciska iu na piersi bolą i czuję jak by były trochę cięższe
To z piersiami też tak mam. Na test jeszcze za wcześnie u mnie...

Przepłakałam właśnie cały film. Boże jak mi się zebrało. Nie mogę tego powstrzymać :(

Mój chlopak ma 3 % zdalnych plemniczkow do zapłodnienia staramy się już 2 lata więc jak wyszło to. Będzie cud bo w tamtym miesiącu było tak po prostu nie dla starań a dla nas
Ale jednak stężenie w krwi jest wyższe niż w moczu więc pewnie czułość wysoka.
Chociaż mnie tam na sikancu o czułości 10 wykryli ciążę przy bhcg w krwi 8.4 także magia

Robiła któraś może test domowy ciążowy z krwi

Właśnie dzisiaj zamówiłam :D ale jedną z motywacji było poczekanie z testowaniem, bo minie nie kilka dni, aż go do apteki dostarczą. Może dzięki temu nie będzie mnie kusić kupowanie testów na zakupach, bo szkoda mi będzie wydać więcej [emoji23]

teoretycznie powinien też być bardziej wiarygodny, stężenie betahcg w krwi jest wyższe niż w moczu i stałe w ciągu dnia. Martwi mnie tylko czy dam radę z tym kłuciem [emoji26]

Ostatnia edycja:
Bałam. Się tego klucila ale to było szybciutko na yt jest poradnik jak prawidłowo zrobić ten test ale boję się że może kłamać zrobiłam test z moczu i widać na nim cirniutka kreseczki ledwo widziała na zdj więc [emoji20]
Właśnie dzisiaj zamówiłam :D ale jedną z motywacji było poczekanie z testowaniem, bo minie nie kilka dni, aż go do apteki dostarczą. Może dzięki temu nie będzie mnie kusić kupowanie testów na zakupach, bo szkoda mi będzie wydać więcej [emoji23]

teoretycznie powinien też być bardziej wiarygodny, stężenie betahcg w krwi jest wyższe niż w moczu i stałe w ciągu dnia. Martwi mnie tylko czy dam radę z tym kłuciem [emoji26]

reklama
A ja mam pytanie odnośnie śluzu 🙄
Czym może być spowodowany obfity, bezbarwny śluz, już po owulacji?
Edytuję.
Lekko żółty śluz, bardzo go dużo. Nie piecze nic ani nie swędzi.

Ostatnia edycja:
Do góry