Mimi9065
Fanka BB :)
A to w ogóle jest zgodne z kodeksem pracy ?Co Ty gadasz! Do pracy badania u gina???
Śmierdzi dyskryminacją
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to w ogóle jest zgodne z kodeksem pracy ?Co Ty gadasz! Do pracy badania u gina???
Tak bardzo się teraz bojęNie masz, coś się święci
Widać widać ,[emoji846] leć na betę [emoji846]Czyli nie mam zwidów?
Tutaj masz moje porównanie na pierwszym zdj pierwsze cienie cienia, na drugim zdj dolny test owu z tego samego co ciążowe (górny owu robiony był bodajże dzień wcześniej)Pytanie do wszystkich Lasek zaciazonych czy robiła ktroras z was testy owu sikane przed testem ciążowym? Wychodziły wam wtedy wyraźne dwie kreski?
Musi być dobrze. Oby wszystko poszło w dobrą stronęTak bardzo się teraz boję
Dziewczyny, zaraz będę Was nadrabiac, bo mi się zdezemnelo na dwie godzinki[emoji6]
Powiedzcie mi proszę, bo zrobiłam coś głupiego. Rozbroilam moje pinki z tych szkiełek i plastików w których są. Bo coś tam dostrzegałam ale mi to wszystko przeszkadzało spojrzeć. No i okazało się że są cienie. Ja zdaje sobie sprawę że po 10 minutach już nie powinno się liczyć. Ja nie wiem po prostu czy one tam byly od razu bo to ustrojstwo mi przeszkadzało spojrzeć. Czy na Waszych negatywach pojawiają się kreski po czasie? Totalnie z ciekawości pytam. Co ma być to będzie [emoji846]
Dziś 10dpoKochana moj przykład to 3 testy z cieniami i tylko po czasie [emoji4] Także spokojnie który masz dc?
A o której zaczynasz pracę?Wiecie co jest w tym momencie dla mnie najgorsze?
Że pogrubione endometrium może zwiastować nadchodzącą @
I teraz każdy ból podbrzusza i uczucie mokrej bielizny traktuje jak okres.
Gdybym mogła, to poszłabym na betę, a nie mam kiedy, bo każdego dnia pracuję od rana. Teraz sypią się wypowiedzenia u mnie w pracy i nie chce podpaść, bo niedawno byłam na zwolnieniu. Nigdy nie jest łatwo jak widać
kochana badz dobrej mysli! ogromne gratulacje!!! zycze Tobie i dzidzi duzo zdrowka!Dziękuję ślicznie To pierwszy cykl po anty, tylko niestety ja mam problem z poronieniami nawykowymi, już pięć razy poroniłam, także to dopiero początek tej długiej drogi po szczęście...
Pytanie do wszystkich Lasek zaciazonych [emoji2] czy robiła ktroras z was testy owu sikane przed testem ciążowym? Wychodziły wam wtedy wyraźne dwie kreski?