reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Pytanie do wszystkich Lasek zaciazonych 😃 czy robiła ktroras z was testy owu sikane przed testem ciążowym? Wychodziły wam wtedy wyraźne dwie kreski?
Tutaj masz moje porównanie ;) na pierwszym zdj pierwsze cienie cienia, na drugim zdj dolny test owu z tego samego co ciążowe (górny owu robiony był bodajże dzień wcześniej)
IMG_20200112_081137.jpg

IMG_20200112_081105.jpg

Kochana moj przykład to 3 testy z cieniami i tylko po czasie [emoji4] Także spokojnie który masz dc?
Dziewczyny, zaraz będę Was nadrabiac, bo mi się zdezemnelo na dwie godzinki[emoji6]

Powiedzcie mi proszę, bo zrobiłam coś głupiego. Rozbroilam moje pinki z tych szkiełek i plastików w których są. Bo coś tam dostrzegałam ale mi to wszystko przeszkadzało spojrzeć. No i okazało się że są cienie. Ja zdaje sobie sprawę że po 10 minutach już nie powinno się liczyć. Ja nie wiem po prostu czy one tam byly od razu bo to ustrojstwo mi przeszkadzało spojrzeć. Czy na Waszych negatywach pojawiają się kreski po czasie? Totalnie z ciekawości pytam. Co ma być to będzie [emoji846]

Wiecie co jest w tym momencie dla mnie najgorsze?
Że pogrubione endometrium może zwiastować nadchodzącą @
I teraz każdy ból podbrzusza i uczucie mokrej bielizny traktuje jak okres.
Gdybym mogła, to poszłabym na betę, a nie mam kiedy, bo każdego dnia pracuję od rana. Teraz sypią się wypowiedzenia u mnie w pracy i nie chce podpaść, bo niedawno byłam na zwolnieniu. Nigdy nie jest łatwo jak widać:(
A o której zaczynasz pracę?
Niektóre Laboratoria są od bardzo wczesnych godzin

reklama
Ja robiłam. Nie wyszło nic. Kompletnie negatywny był. Dziś dopiero z ciekawości zrobiłam i był pozytywny [emoji4] Także u mnie ta metoda się nie sprawdziła [emoji4]
Pytanie do wszystkich Lasek zaciazonych [emoji2] czy robiła ktroras z was testy owu sikane przed testem ciążowym? Wychodziły wam wtedy wyraźne dwie kreski?

Do góry