reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Sproboj wyslac do siebie na Fb lub messangerze i pozniej zapisac na telefonie. Tylko czy u niego tez nie zapisze
Dało mi to tak odrobinkę nadziei. Zrobiłabym Wam zdjęcie ale mamy z mężem tam połączone zdjęcia google że jak zrobię zdjęcie od razu się u niego pojawia, a on pan rozsądny uważa że testy robi się dopiero jak okres się spóźnia -naiwniak [emoji6]

Zaraz zobaczę może te zdjęcia da się jakoś obejść...

reklama
Sproboj wyslac do siebie na Fb lub messangerze i pozniej zapisac na telefonie. Tylko czy u niego tez nie zapisze
No właśnie zapisuje się od razu po zrobieniu i pojawia się powiadomienie na tel. Chyba wezmę jego tel do łazienki jak uspie Tola. On i tak teraz całymi wieczorami rympoli na pianinie [emoji6] więc nie zauważy. A później wykasuje

Dało mi to tak odrobinkę nadziei. Zrobiłabym Wam zdjęcie ale mamy z mężem tam połączone zdjęcia google że jak zrobię zdjęcie od razu się u niego pojawia, a on pan rozsądny uważa że testy robi się dopiero jak okres się spóźnia -naiwniak [emoji6]

Zaraz zobaczę może te zdjęcia da się jakoś obejść...
I co ze zobaczy? Normalna sprawa przecież że przezywasz i chcesz sprawdzać sobie 🤷‍♀️

Dziewczyny, zaraz będę Was nadrabiac, bo mi się zdezemnelo na dwie godzinki[emoji6]

Powiedzcie mi proszę, bo zrobiłam coś głupiego. Rozbroilam moje pinki z tych szkiełek i plastików w których są. Bo coś tam dostrzegałam ale mi to wszystko przeszkadzało spojrzeć. No i okazało się że są cienie. Ja zdaje sobie sprawę że po 10 minutach już nie powinno się liczyć. Ja nie wiem po prostu czy one tam byly od razu bo to ustrojstwo mi przeszkadzało spojrzeć. Czy na Waszych negatywach pojawiają się kreski po czasie? Totalnie z ciekawości pytam. Co ma być to będzie [emoji846]
i
Ja nigdy nie miałam kreski na teście po czasie jak nie było ciąży.

reklama
I co ze zobaczy? Normalna sprawa przecież że przezywasz i chcesz sprawdzać sobie [emoji2368]
Z Tolem niezbyt mi się powiodło z oznajmieniem że jestem w ciąży... Wstałam na kacu, przyjaciółka powiedziała że idzie na basen kaca leczyc i że dawno nie była bo dwa tygodnie temu okres miała a tydzień temu coś jej wypadło... Ja sobie uświadomiłam że zawsze miałyśmy razem okres, a ja nadal nie mam ( robiłam wczesniej bete negatywna) poszłam do łazienki z ostatnimi jakimś znalezionym testem i oczywiście wyszly dwie krechy. Rzuciłam w niego tym testem i zaczęłam ryczeć że nasze dziecko będzie miało zespół FAS bo ma tak cholernie nieodpowiedzialną matkę....

Dlatego teraz chciałabym zrobić mu miłą niespodziankę [emoji854]

Do góry