reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A który to był dc? I jak długie masz cykle? 😃 Sorry za dociekliwość ale bardzo mnie zaciekawił temat dodatnich testów owu przed ciążowymi 😉
U mnie to był 25dc przy ostatnich cyklach ok 26 dniowych. Co prawda owu nie wyszedł do końca pozytywny, ale ciemniejszy niż wcześniejszego dnia. Kolejny zrobiłam już za parę dni (bo też mnie ten temat intrygował ;)) i kontrolna mega mocna :)

reklama
Dało mi to tak odrobinkę nadziei. Zrobiłabym Wam zdjęcie ale mamy z mężem tam połączone zdjęcia google że jak zrobię zdjęcie od razu się u niego pojawia, a on pan rozsądny uważa że testy robi się dopiero jak okres się spóźnia -naiwniak [emoji6]

Zaraz zobaczę może te zdjęcia da się jakoś obejść...
Mnie jeszcze nigdy żaden test nie oszukał, więc jest nadzieja ☺️☺️!!!!!!

Do góry