reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Mnie jeszcze nigdy żaden test nie oszukał, więc jest nadzieja [emoji3526][emoji3526]!!!!!!
Pytanie czy Wy też macie taką zaawansowaną psychozę jak ja, że oglądacie negatywne testy z każdej strony cały dzień. Może Wy jesteście z tych stabilnych emocjonalnie co na negatyw spojrzą dwa razy i wyrzucają, więc nawet nie wiecie że tam się coś pojawia [emoji848][emoji6]

Czyli to co u mnie :(.

Bardzo mi przykro. Masz racje, nie patrz na te bety, testy może odpocznij od forum. Zrób coś co Ci pomoże. I wracaj z nowymi siłami. Wiem, że masz ich wiecej niż ja 💪💪. Jeszcze tutaj wstawisz swoje dwie kreseczki!! Zobaczysz!

Przepiękna beta! Nic nie powtarzaj kochana :) Ja bym poszła po prostu do ginekologa :)
14 powiadasz hm... To już powinno być widać na USG :)

To i dla Ciebie ogromne gratulacje!! Piękna betka i sporawa. Jeszcze się okaże, że masz dwójke w środku :D To dopiero będzie ciekawie hehe :)

Jak tam masz to miej :) Duuużo odpoczywaj a gdyby się coś działo to zawsze możesz się zgłaszać na Izbę Przyjęć, ale napewno będzie wszystko pięknie. Koniecznie daj relacje z wizyty :) :)

Szalejecie kobiety z tymi betami :)

To która następna??
Jejusiu nie wiedziałam że tu taka super atmosferka 😁😁❤❤ dziękuję:-* dwójka mi się marzy Ale 99.9% , że jedno 😁 kochane jesteście wszystkie :-*

reklama
Do góry