reklama
Ania nie bedzie za póżno bo generalnie pozytywny test mówi ze wciagu 24-48 godzin moze dojsc do owulacji wiec jak najbardziej. ja w tamtym cyklu pozytywne miałam 116-17 dc a owu mi zaznaczyło 18 dc i tak było.
nanncy no dziwnie wygladaja te twoje temperatury a nie byłas chora czy cos? wkleiłam swoj wykres to zerknij jak to u mnie wyglada
nula powiedziałabym ze ten pierwszy i ostatni wygladaja podobnie i ja bym powiedziała ze sa negatywne
nanncy no dziwnie wygladaja te twoje temperatury a nie byłas chora czy cos? wkleiłam swoj wykres to zerknij jak to u mnie wyglada
nula powiedziałabym ze ten pierwszy i ostatni wygladaja podobnie i ja bym powiedziała ze sa negatywne
marcia dzięki jutro starego zmolestuje:-)
Nanncy ja się na tych wykresach nie znam ale porównując z innymi to rzeczywiście jakieś dziwne te tempki masz
nula mnie sie też wydaje że ten pierwszy i ostatni ale słabiutkie kochana
Zadzwoniłam do Łukasza że owuluję i ma wracać do domu. Jego odpowiedź:
AaaaAA jak ewoloujeszzzz to ja nie wracammmm :-):-):-)
Nanncy ja się na tych wykresach nie znam ale porównując z innymi to rzeczywiście jakieś dziwne te tempki masz
nula mnie sie też wydaje że ten pierwszy i ostatni ale słabiutkie kochana
Zadzwoniłam do Łukasza że owuluję i ma wracać do domu. Jego odpowiedź:
AaaaAA jak ewoloujeszzzz to ja nie wracammmm :-):-):-)
Wuka
Zaangażowana w BB
Dupka doktorek przepisał mi na podwyższenie progesteronu ( z badań wyszedł mi za niski), torbiel, jako lek mający mi pomóc zajść w ciążę (a raczej zagnieździć się zarodkowi).
Cykle mam 25-29 dni, od święta zdarza się trzydzieści parę dni.
Odkąd zaczęłam go brać (tak gdzieś po upływie doby) zaczęłam mieć straszne wachania nastrojów, płaczliwość, bóle podbrzusza - ale to chyba ten jajnik z torbielą mnie tak podkłuwa, słabo śpię i te piersi jakieś takie większe i obolałe...
Marcia a jakie specyfiki na śluzik bierzesz?
Cykle mam 25-29 dni, od święta zdarza się trzydzieści parę dni.
Odkąd zaczęłam go brać (tak gdzieś po upływie doby) zaczęłam mieć straszne wachania nastrojów, płaczliwość, bóle podbrzusza - ale to chyba ten jajnik z torbielą mnie tak podkłuwa, słabo śpię i te piersi jakieś takie większe i obolałe...
Marcia a jakie specyfiki na śluzik bierzesz?
Ania dobre , te chłopy nasze dowcipne
nula rób dalej testy bo jezeli wczesniej nie obserwowałas tak szczegółowo swoich cykli to moze sie okazac ze:
1) poprostu w tym miesiacu sie cos pomieszało i owu bedzie wczesniej
2) ze dobrze sie pomieszało i masz cykl bezowulacyjny ( który raz na jakis czas moze sie zdazyc zdrowej kobiecie)
3) masz krótsza faze lutealna np 11 dni i wtedy owu wystepuje w innym czasie niz ci sie wydawałao ( tzn ty masz 28 dniowe wiec wtedy 17 dc.
takze rób dalej testy i zobaczymy, ja mysle ze najszybciej to poprostu pkt. 1 albo 3
nula rób dalej testy bo jezeli wczesniej nie obserwowałas tak szczegółowo swoich cykli to moze sie okazac ze:
1) poprostu w tym miesiacu sie cos pomieszało i owu bedzie wczesniej
2) ze dobrze sie pomieszało i masz cykl bezowulacyjny ( który raz na jakis czas moze sie zdazyc zdrowej kobiecie)
3) masz krótsza faze lutealna np 11 dni i wtedy owu wystepuje w innym czasie niz ci sie wydawałao ( tzn ty masz 28 dniowe wiec wtedy 17 dc.
takze rób dalej testy i zobaczymy, ja mysle ze najszybciej to poprostu pkt. 1 albo 3
Na wykresiku te pomiary zaznaczone białą kropką nie czarną to pomiary według mnie lekko zakłócone właśnie 1 stycznia był dniem po Sylwestrze, więc wiadomo... hehe...a później drugi skok był w trakcie urazu kręgosłupa, więc pewnie też przez to. Dlatego właśnie nie mam pojęcia czy wystąpiła owulacja. Wiele osób proponuje mi monitoring ale nie mam pojęcia jak się go robi i ile kosztuje?
reklama
wuka no to jak tak to powinno juz byc po owu. moja gin kazała mi brać to wszystko od momentu kiedy pojawi sie jakikolwiek sluz po dniach suchosci po miesiaczce i tak:
wiesiołek 2x2
witamina b6 3x3
acc 600 1x1 rano
i tak mam brac do 2 dnia po dniu kiedy bylo najwiecej sluzu bo potem wiesiołek np moze tylko zaszkodzic bo wywołuje skurcze macicy
nanncy to pytanie to butterfly ale robi sie go oczywiscie u gina , chodzi na usg i jak lekarz widzi ze pecherzyk jest gotowy to moze podac lek który spowoduje ze pecherzyk peknie i uwolni jajeczko a wtedy biegiem do domu meza za fraki i dziki sex
wiesiołek 2x2
witamina b6 3x3
acc 600 1x1 rano
i tak mam brac do 2 dnia po dniu kiedy bylo najwiecej sluzu bo potem wiesiołek np moze tylko zaszkodzic bo wywołuje skurcze macicy
nanncy to pytanie to butterfly ale robi sie go oczywiscie u gina , chodzi na usg i jak lekarz widzi ze pecherzyk jest gotowy to moze podac lek który spowoduje ze pecherzyk peknie i uwolni jajeczko a wtedy biegiem do domu meza za fraki i dziki sex
Ostatnia edycja: