reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
240! Szok!
gosheek
Fanka BB :)
lorelain no Ja tak myślę żeby zrobić jeszcze bete w sobotę w celu sprawdzenia przyrostu, tylko najgorsze ze wynik będzie pewnie dopiero w poniedziałek:/ Biorę duphaston 2x dziennie ale zaczełam go brać dopiero 9 dni po owu jak wyszła mi mega blada krecha na teście ciazowym.
fionka do gina chyba pójdę dopiero w okolicy 8 stycznia jak wrócę do swojego miasta bo teraz jestem u rodziców, zresztą wcześniej to chyba nie ma nawet sensu... zresztą ciekawe czy do stycznia mój piękny sen się nie skończy.
galaxia gratuluje zareczyn
A dla przytulajacych sie dziś Powodzenia!
fionka do gina chyba pójdę dopiero w okolicy 8 stycznia jak wrócę do swojego miasta bo teraz jestem u rodziców, zresztą wcześniej to chyba nie ma nawet sensu... zresztą ciekawe czy do stycznia mój piękny sen się nie skończy.
galaxia gratuluje zareczyn
A dla przytulajacych sie dziś Powodzenia!
-Lorelain-
gosheek - a po ciąży biochemicznej robiłaś jakiekolwiek badania?
jestem bardzo ciekawa jutrzejszej tempki
jestem bardzo ciekawa jutrzejszej tempki
Pauluś89
Grudzień 2009
Pamiętam jak przed pierwszym pobraniem krwi w ciąży panikowałam bo bałam się igieł,tak się do tych wkłuć przyzwyczaiłam, ze po CC w szpitalu gdy mało kompetentna pielęgniarka nie mogła trafić mi w żyłę to ja ją uspokajałam by się nie denerwowała i próbowała
gosheek
lorelain nie robiłam żadnych badań. Moja ginekolog nie zleciła mi żadnych. To była puerwsza taka ciąża u mnie. Powiedziała żebym się narazie nie przejmowala i nie brała tego do głowy bo wiele ciąż sie tak kończy i kobiety nawet nie wiedzą ze były w ciąży. Dała nam również zielone światło do dalszych starań. I szczerze to nie sądziłam ze po poronieniu zajde w ciążę zwłaszcza ze przytulanie bylo dwa dni przed owu a potem już nie. No i wogóle nie spodziewałam sie ciąży od razu po poronieniu. Wiec jak zobaczyłam dwie kreski to trochę zdebialam no i oczywiście zaczęłam sie martwić. Z własnej inicjatywy robiłam sobie progesteron 7 dni po owu i miałam 15,63 ng/ml. No i teraz strasznie się denerwuje ze znów coś będzie nie tak...
galaxia nie przejmuj sie badaniem bety. To zwykle pobieranie krwi. Ja nigdy nie patrzę jak mi sie wkluwa i ile krwi pobiera bo wolę nie wiedzieć i to jest dobra metoda. Po prostu patrzę w druga stronę.
galaxia nie przejmuj sie badaniem bety. To zwykle pobieranie krwi. Ja nigdy nie patrzę jak mi sie wkluwa i ile krwi pobiera bo wolę nie wiedzieć i to jest dobra metoda. Po prostu patrzę w druga stronę.
góralka1990
Prawda jest taka, że u nas takie wesele są prawie zawsze Moje to i tak mało, bo zdarzają się nawet po 400 osób, ale to chyba zapraszają już sąsiadów co dla mnie jest nienormalne.
Galaxia - wydaje mi się że tyle co do normalnego badania. A jak się boisz patrz w drugą stronę :-)
Galaxia - wydaje mi się że tyle co do normalnego badania. A jak się boisz patrz w drugą stronę :-)
reklama
gosheek
Nie trzeba. Możesz zrobić o dowolnej porze dnia.