reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

chyba coś pokręciłam z tą przeziernością, bo nie może być 0, Ginowi chyba chodziło o to, że obrzęk jest zerowy, czyli go nie ma a ja to źle zrozumiałam i pokręciłam,:zawstydzona/y: podczas kolejnej wizyty zapytam dokładnie jak to było z tym NT. :tak: ale grunt, że powiedział, że wszystko jest ok!

ja tam jeszcze przed zajściem obstawiałam, że będzie chłopak, jak kiedyś byłam u wróżki to też powiedziała, że pierwszy będzie chłopiec :-p
teraz nadal wydaje mi się, że będzie chłopak a jeśli jednak los i intuicja spłatają mi figla i będzie dziewczynka to na bank będzie chłopaczara, będzie łazić po drzewach i bić się z chłopakami, hehe :rofl2:

reklama
Czesc dzieczyny!

kasia to polozna pocieszyla:-)

Karola mi tez wrozka powiedziala ze bede miala syna i kiedy jak moj wyszedl z wojska i sie nie znalismy zaczepila go cyganka i ze ona mu powrozy i powiedziala mu ze bedziesz mial zone blondynke, ktora bedzie cie bardzo kochac, ze pierwsza bedzie mial corke ale i bedzie mial syna co bedzie jeszcze leprzym gagatkiem niz on sam:sorry: Juz sie boje :-)

Karola, ale piękny dzidziuś !!!!!!! :D A ja tez byłam u wrózki, co Ci ją polecałam kiedyś i mówiła, że będzie synek a tu córcia niby :) przeczucie tez mnie zmyliło...a płeć poznałam jakoś w 19 tyg dopiero.

Zgadzam się z kasieczek odnośnie płci dziecka. Najważniejsze, żeby zdrowe były:tak: Ja też byłam pewna, że moje dziecko, to chłopczyk, a to dziewczynka:-)

Witam i ja. Oto test z dzisiaj ( pepino 10 miu). Po południu jade na bete i zobaczymy czy faktycznie te wszystkie testy oszukują. Zrobiłam tez drugi Pink 25 miu ale kreseczka z racji mnieszej czułości jest troszkę bledsza.
Czy to może być to? Wszędzie wypisują ,że testy kłamią To w sumie po co je robić? H ehe

Emalka - miałam dzis do Ciebie pisac bo własnie wyczytałam ze bladzioszki się pojawiają! &&&&! oby ciemniały!! bierzesz progesteron???

Avensis - jak przygotowania do przyjęcia maluszka???

reklama
Emalka!!No to kciuki zaciśnięte mocno!! i dawaj znac jak tam betka!! Progesteron pomoże w zagnieżdżeniu !!! oj oby oby ten poczatek Nowego Roku był dla Ciebie szczęśliwy :)

Do góry