reklama
emalia82
Fanka BB :)
Beta 20,33. Teraz we wtorek sprawdzamy przyrost.
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Emalka - super!!!!!!!!!! kciuki trzymam, ale masz dupka więc powinno być oki!!!
Dziewczyny, z gory przepraszam ze nie pogrubiam Waszych Nickow ale jak leze to pisze tylko z telefonu meza bo nie mam laptopa i nie umiem tu nic zrobic :/
Zastanawiam sie nad wizytami poloznej. Podobno przysluguja juz od 21tyg. Slyszalyscie o tym?
Emalia, wspaniale wiadomosci !!!!!!!!
Zastanawiam sie nad wizytami poloznej. Podobno przysluguja juz od 21tyg. Slyszalyscie o tym?
Emalia, wspaniale wiadomosci !!!!!!!!
Nanncy ja ostatnio jak bylam u rodzinnego to zapytalam pania w recepcji o polozna wiec sprawdzial ze takowa mam wybrana i zapytalam czy jej kompetencje obejmuja tylko wizyty po porodzie czy rowniez przed wiec pani wzruszyla ramionami i stwierdzial ze jak mam jakies pytania moge zadzwonic i dala mi wizytowke. Natomiast jest u mnie w marcowkach chyba ze dwie dziecwczyny ktore spotkaly sie z polozna, zwazyla je, zrobila ktg i mialy taka pogadanke...nie wiem od czego to zalezy
Marcia, czyli musze sie dowiedziec u rodzinnego poprostu.. Itak sie do niego wybieram niedlugo... W necie widzialam ze w listopadzie byla nawet kampania na ten temat pod patronatem Agnieszki Maciag " Po prostu polozna " . Dla mnie, w ciazy wysokiego ryzyka byloby to bardzo pomocne..
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
emalia kciuki!!!!!
reklama