reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Kasia ja ze swietami mialam tak samo, moze dlatego ze tez bylam w tym roku taka nieswiateczna, brakowalo mojej mamusi, dolegliwosci ciazowe nie pozwolily na bycie aktywna wiec praktycznie przelezalam na kanapie.

Powiem wam ze czuje sie jak slonica , z dnia na dzien jest mi tak ciezko a tu jeszcze tyle czasu.....
a z takich innych informacji to dzisiaj robilam progesteron i mam 131 a to juz nawet ponad norme:-D Ciekawe na jak dlugo .....?

reklama
Dzięki za informację, trochę mi się rozjaśniło i póki co jeszcze się wstrzymam z zakupem laktatora, a butelki też kupię ze 2 i też szklane.
Co do ciągnięcia brzucha, to ciągnie mnie dół brzucha, szczególnie rano. Poza tym też czuję się przeogromna i ciężka i jest mi już bardzo niewygodnie i spać i siedzieć. Boli też kręgosłup strasznie, szczególnie jak coś porobię w domu albo dłużej pochodzę.
Jednak trzymam się myśli, że już bliżej niż dalej do szczęśliwego finału i dam/damy radę:-)

Nanncy odpoczywaj kochana jak najwiecej. Z tymi ubrankami zgadzam sie z Marcia i Kasia. Nie ma densu kupowac tych najmniejszych. Dzieci tak szybko rosna ze nawet tch na 58 dlugo nie ponosza.
Marcia super ze z Krystankiem wszystko dobrze :) juz sie nie moge doczekac na pierwsze zdj :)
Kasia oczywiscie na Twoj porod i Malutka tez czekam z niecierpliwoscia.
Karola piekny brzuszek i wogole promieniujesz w ciazy co zdazylam zaiwazyc po zdj wigilijnym :)
Annie jak u Was dziewczyny?
Avensis ja chwale sobie laktator elektroniczny z madeli minielectrik. Polecam z doswiadczenia swojego i moich znajomych. Butelki mam z Aventu, a jesli chodzi o sterylizator to wg mnie to strata pieniedzy. Wystarczy wyparzyc przegotowana woda i juz :)

Witajcie kochane w Nowym Roku!

Życzę każdej z Was by było on lepszym rokiem niż poprzedni! Niech spełniają się nasze najskrytsze marzenia! Pociechy rosną zdrowo, pomyślnie się wykluwają, a nowe życia zagnieżdżają!! Samych radości, uśmiechów, łez wzruszeń no i zdrówka dla nas i naszych bliskich!

Marcia - już naprawde niedługo! Jestem podekscytowana! W tym tyg powinny mi przyjść wszytskie zamówine już rzeczy oprócz wózka! Zostanie do kupienia komoda i dywany i można urządzać kącik! JUPI :)

Ja czekam na wyprawe do tej hurtowni i w sumie nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo bo zgadalam sie z kolezanka ktora handluje dzieciecymi ubrankami i kiedys czesto robila zakupy w tej hurtowni i mowila ze oni maja cos takiego ze jak kupujesz jako klien indywidualny to jest troche wyzsza cena ale jak kupuje ktos kto ma u nich konto zalozone na firme to ma ceny hurtowe z rabatem wiec poczekam az bedzie mogla i pojedziemy razem. Ma mi dac znac jak bedzie mogla jutro to pojedziemy jak nie to dopiero za tydzien bo ona teraz swieta bedzie miala i zreszta 06.01 i tak wolne

O widzisz Marcia - no to na dobre wyszlo :) zaoszczędzisz choć troche! A jak tam Twoj progesteron przybył do Ciebie bez problemu??

Zaczynam 34 tc, z 10 kg na plusie i Setką w obwodzie!

Oto domek naszej Madziulki :)

początek34tc.jpg

Załączniki

• początek34tc.jpg
    początek34tc.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Kasia sliczny brzusio :-)

a moj progesteron w pn wynosil 131 :-D Norma na moj tydzien byla ok 110 wiec przekroczylam, ciekawe tylko na jak dlugo.....ginka kazala utrzymac luteine 2x4 i raz w tyg pregnyl ale poki nie przyjdzie ten progesteron domiesniowy to bede brala pregnyl bez zmian czyli 2x w tygodniu a nie biore luteiny rano bo ona mi za przeproszeniem gowno daje moze tylko ta dowcipna jest w miare ok bo oddzialowuje bezposrednio na szyjke i wchlania sie do lozyska ale nie dam rady brac dowcipnej w takiej ilosci 2 x dziennie bo w majtkach bedzie bagno wiec poki co lecze sie sama

reklama
Do góry