reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Nanncy sie odezwala i napisala :
Hej, leze i czekam... Obserwują mnie. Mam miękka szyjke,skróconą i do tego bóle podbrzusza i boków. Dzis bóle sie nasilili wiec bardzo sie boję...

reklama
Marcia - dzieki za info , napisz jej że tu trzymamy za nią i za dzidzie kciuki!

Grunt że jest non stop monitorowana. Moja siostra jest na tym samym etapie ciąży co Nanncy, i szyjka tez jej się skraca jest miekka i rozwarcie na pół opuszka. i jak jej do następnej wizyty nie przejdzie to też szpital niestety, niby teraz dużo odpoczywa, lezy, no ale ma 20sto miesięczną córcie, wiec wiadomo jak to jest.

Marcia a jak tam u Ciebie przygotowania?? bo ja następną wizytę mam 13go stycznia i nie wiem co bedzie z moim rozwarciem i miekka szyjką, wiec pewnie do tego 13go będę starała sie mieć wszytsko na tip top, i od nowego roku albo i w poniedziałek zaczne wszystko hurtowo zamawiać.

Ostatnia edycja:
Nanncy trzymaj się! wszystko będzie dobrze!!!!!

jak tam po świętach dziewczyny?

my już powoli zaczynamy mówić o tym, że powiększy nam się rodzina, moi dziadkowie już wiedzą, są przeszczęśliwi to to będzie pierwszy ich prawnuk/ prawnuczka, zwłaszcza dziadek pęka z dumy bo ma już 83 lata i ciągle powtarzał, że chce doczekać prawnuka :tak:

Bąbelek powiększa swoje mieszkanko i już nie da się ukryć, że coś jest na rzeczy więc powoli dowiadują się też ciotki, wujkowie i nasze kuzynostwo.

zdjęcie robione 3 dni temu. 12tc (wg ostatniego usg, na suwaczek nie patrzcie bo jeszcze nie zmieniłam)

12 tc.jpg

12 t.jpg

najbardziej jestem zaskoczona wyglądem brzucha od przodu bo wygląda jak w wysokiej ciąży :szok:

sorry za jakość i obiecuję, że zacznę wreszcie robić zdjęcia aparatem, kuźwa, dwie lustrzanki w domu a ja telefonem zdjęcia robię :sorry2: :zawstydzona/y: :confused:

Załączniki

• 12 tc.jpg
    12 tc.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 38
  • 12 t.jpg
    12 t.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 37
Dobrze, że Nanncy jest pod kontrolą i wierzę, że wszystko będzie opanowane i będzie OK.

Karola, ja też musiałam wyciągnać kolczyk z pępka, bo do tej pory, to by mi rozerwał skórę na brzuchu.

Dziewczyny, dziś po raz pierwszy wyciekła mi z cycków siara,aaaaaaaa:szok:

Coraz bliżej finiszu, po Nowym Roku pakuję już torbę do szpitala.

Miłej niedzieli Kobitki:-)

reklama
U mnie w cyckach cisza nawet mi sie nie powiekszyly a z Patrycja nie mialam pokarmu wiec teraz tez sie nie nastawiam. Moja mama tez nie karmila nas za dlugo bo nie miala pokarmu...
ja dzisiaj sie obkupilam w smyku , Krystian juz ma wszystkie ubranka, teraz biore sie za reszte. Jutro wybieram sie do hurtowni

Do góry