reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

MArciu - ja własnie słodkiego nie jem. Bardzooo sporadycznie coś sie trafi, wiec jedyne słodkie co dostarczam to w owocach czy jakims soku domowym! NO podobno w kolejnej ciazy szybciej się rucy czje, u mnie dziewczyny z lutówek to już niektóre w 15tc czuły!! wiec mega szybko! Ja staram sie nie stresowac na zapas, bo nie ma co. Jak chodze to wiadomo ze mała ruszac się nie będzie bo ją bujam i usypiam, a po takim spacerku to daje o sobie znać, nie patrze na zegar co ile się rusza czy coś bo bym zwariowała. Zaczęłaby sie martwic jakbym jej nie czuła cały dzień! a tak nie ma :) wiec mamuśka jest spokojna i nie stresuje niepotrezebnie małej! ;)

To moje wyniki:

Glukoza na czczo73,00mg/dl
Glukoza po 1 godz.100,00mg/dl
Glukoza po 2 godz.105,00mg/dl

u mnie dziewczyny z lutówek miały 140 i jeszcze było ze oki, wiec Avensis myśle ze nie masz się o co martwić.

reklama
Ja tak jak pisalam wczesniej ruchy czulam gdzies od 17 tc ale byly bardzo delikatne i czulam je raz na kilka dni. Najwazniejsze z e wogle sie ruszaja tak jak pisalas moze sie tak ulozyc ze nie czujemy.

glukoze masz sliczna ja slodyczy tez staram sie nie jesc ale wiadomo jak to jest z zachciankami. Mam nadzieje ze moja glukoza wyjdzie ok rowniez tym razem

Kasia nic nie pamietam pewnie glownie dlatego ze ja nic o niczym nie wiedzialam , nie bylo neta, gazetek i takich tam . Jedyne co pamietam jak mi tylek wypychala ale w ktorym tc to bylo nie mam pojecia.

hej , dziewczyny ja sie nie odzywam bo za bardzo nie mam sily , blizna ciagnie czasami brzuch sie stawia , musze sie oszczedzac starac sie brzucha nie napinac ahhh juz bym chciala byc po, lekarz dal mi skierowanie na cc na 18 listopada jeszcze tydzien , ale niewiem czy dotrzymam , drugi dzien obudzil mnie skurcz z ciagnieciem calej blizny , w sumie to w kazdej chwili moze sie zaczac , u mnie uroda do wczesniejszych porodow Oliverek z 36 tc a Miuchas z 26tc wiec samo przez sie mowi. przed chwilka zrobilam sobie hamburgera:) zjadlabym kebaba ale nie ma chetnych do spaceru po niego:) musze sie rozkoszowac , bo pozniej jak bede juz Zuzie karmila to nie pojem tych fast fudow:)

reklama
Do góry